Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pioneer HDJ-1500-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer HDJ-1500-S ezüst
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, DJ, 5-30000 Hz frekvenciatartomány, 50 mm-es forgatható hangszórók, 32 Ohm impedancia, 3500 mW, 108 db, aranyozott csatlakozó, 1,2 m kábel
Kód:  PIO635b2 Termékszám:  HDJ-1500-S

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer HDJ-1500-S ezüst

DJ-k számára a legjobb

 
A Pioneer HDJ-1500 fejhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást nyújt a frekvenciatartományában. Nagy, 50 mm-es átalakítókat használ CCAW kanyarokkal, neodímium mágneselés és tökéletesen behangolt hártyái tökéletesen illeszti a basszus szórást a közép hangokra.

Csak azt fogja hallani, amit kíván


A kiváló, passzív szigetelésének hála a zajoktól, ez a modell tökéletesen támogatja a zenehallgatást, bármilyen hangos is a háttérzaj. A hangszigetelés az alacsony és közép frekvenciákon (300 – 1 300 Hz) jelentősen, 4 dB-el javult (a HDJ-1000 modellhez képest), az új szigetelőkamrájának és bassreflex nyílásának köszönhetően.


 

Professzionális ellenállás


A mozgó csuklópántjai és kapcsai nagyon tartós,de mégis könnyed magnézium ötvözetből készültek, így a legdurvább körülményeknek is ellenáll. A kagylók mellett, a kábel is könnyen cserélhető. Mikor tehát megsérül, egyszerűen cserélje ki, és továbbra is használhatja a fejhallgatót.


 

Maximális kényelem

A precízen formált kagyló szélek tökéletes hangszigetelést hoznak létre a fülek körül, és szűrik ki a zajokat. A párnák poliuretán memóriahabból készültek, így biztosítva, hogy a fejhallgató tökéletesen illeszkedik, még hosszú használat után is. a ennél is több kényelemre vágyik és beéri kisebb hangszigeteléssel is, bártan vásárolja meg a HDJ-EP01 bőr fülpárnákat, amik szintén kompatibilisek a HDJ-1500 modellel.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer HDJ-1500-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer HDJ-1500-S stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer HDJ-1500-S strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-1500-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer HDJ-1500-S silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ