A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Pioneer BDR-X09T külső Blu-ray író

Termékkatalógus
Pioneer BDR-X09T külső Blu-ray író
Külső DVD író BD-RW nagy kapacitású BDXL, BD-R (TL) és BD-R (QL), BD-ig 6x-ig, BD-ig akár 6x írásra, USB 3.0
Kód:  GM628m5 Termékszám:  BDR-X09T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer BDR-X09T külső Blu-ray író

A Pioneer BDR-X09T egy rendkívül gyors külső Blu-ray lemez író. Használatával kiváló minőségű Blu-ray adathordozókat hozhatsz létre otthon és útközben. A BDXL Blu-ray Media segítségével akár 156% -kal több adatot írhatsz a Blu-ray lemezre, és a Quick Play segítségével pedig sokkal gyorsabb az adatírás. A PIONEER nem csak a Blu-ray lemezeket, hanem a hagyományos CD-re és DVD-re is képes írni, akár 16X-os sebességgel. A BDR-meghajtó USB-porton keresztül üzemel, és egyszerűen hordozható a könnyű súlya és a kompakt kialakítása révén. Ideális a laptop használatához, és nagyszerű az utazáshoz vagy az otthoni megíráshoz. Röviden, a PIONEER egy nagyszerű hordozható író Blu-ray és más média írására.

A PIONEER BDR-X09T Külső Blu-ray író legfontosabb jellemzői 

  • Rendkívül gyors PIONEER Blu-ray író
  • DVD és CD kompatibilitás
  • BD-R / BD-R DL lemezek írása akár 16 × / 14 × -ig
  • Írás DVD 16x egyrétegű és 8x dupla réteg
  • 4 MB gyorsítótár
  • Quick play
  • Írj 50 GB-ot egy BD-R DL lemezre
  • USB 3.0 kapcsolat

PIONEER BDR-X09T multifunkciós külső Blu-ray író 

A PIONEER BDR-X09T számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki belőle. A QuickPlay lehetővé teszi a lemezek gyorsabb írását. A Pioneer számára a Noise Suppresion technológia lett kialakítva az audio zaj minimalizálása érdekében. A pormentesítés segít a karcolás és a por ellenállásának megakadályozásában, és a Precision Writing technológia megakadályozza a lemez írási hibáit a BDR-X09T készüléken. Van egy 4 MB nagyteljesítményű gyorsítótár is, amely nagyon fontos a nagysebességű íráshoz. A csatlakoztatáshoz nagy sebességű USB 3.0 interfészt használ.


Paraméterek

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!
Mechanizmus típusa
BD-RW Kész!

Optikai meghajtó

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!
Mechanizmus típusa
BD-RW Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer BDR-X09T külső Blu-ray író Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer Externí Blu-ray vypalovačka BDR-X09T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIONEER Externá Blu-ray napaľovačka BDR-X09T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PIONEER BDR-X09T Externer Blu-Ray Brenner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PIONEER BDR-X09T Externer Blu-Ray Brenner.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ