Shop roku 30 dnů na vrácení

Pioneer N-30AE-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer N-30AE-S ezüst
Hálózati lejátszó - hálózati, USB D/A átalakító 192 kHz/24 bit, 3,5"-os LCD kijelző, WiFi, Google Cast, AirPlay, Spotify, Internet Radio, 2x USB, LAN, analóg kimenet, távirányító
Kód:  PIO041x11 Termékszám:  N-30AE-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer N-30AE-S ezüst

Fedezze fel a modern zene varázsát a Pioneer N-30AE-S multimédiás hálózati lejátszóval, amelly biztosan színesebbé teszi majd otthona hangulatát. A CD lemez már a múlté, a technológia világa pedig egyre inkább a digitalizálás irányába halad, a zenelejátszás tekintetében az olyan streaming szolgáltatások, mint a Spotify, Deezer vagy a TIDAL irányába. A mobil eszközéről a beépített WiFi kapcsolaton keresztül hallgathatja a zenét, de a régimódiak a készülék USB portját is igénybe vehetik. A lejátszó Android és iOS applikációk segítségével is könnyen vezérelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja az online streaming szolgáltatásokat, mint például a Spotify, Dezzer és TIDAL
  • A TuneIn alkalmazással több, mint 100.000 rádióállomás közül választhat
  • A Google Cast vagy AirPlay által könnyedén streamelheti a zenét a mobiltelefonjáról
  • FireConnect segít az otthon található eszközeinek összekapcsolódásában, így minden szobában hallgathatja uygyanazt a zenét
  • Tiszta 3,5 " kijelző (dal információ, lemezborítók)
  • 2 USB port a külső tároló csatlakoztatására
  • A minőségi AKM átalakító biztosítja a zenék maximális hangzását
  • Kétsávos Wi-Fi modul támogatja a 2,4 és 5 GHz frekvenciákat
  • Alumínium előlap

Vezeték nélküli zenehallgatás

Zenehallgatás a Spotify, TIDAL, Dezzer és TuneIn szolgáltatásokon keresztül, amely akár több, mint 100.000 rádióállomást támogat, továbbá olyan lehetőségeket kínál, amelyeknek az igazi zenekedvelők egyszerűen nem tudnak ellenállni. Például a mobiltelefonról történő zenelejátszáshoz a Pioneer a Google Cast-en keresztül lehetővé teszi, az Android készüléken történő zenelejátszást, míg hasonlóan, az Air Play segítségével az iTunes felületén lévő zenék válnak elérhető. A Blackfire alkotta FireConnect-en keresztül több eszközt is csatlakoztathat hogy minden szobában ugyanazt a zenét hallgathassa otthonában.

Kiváló minőségű zenei élmány

Függetlenül attól, hogy a vezeték nélküli kapcsolattal vagy USB porton keresztül csatlakozik, a készülék az összes bemenetet egy rendkívül minőségi audio kimenetté alakítja át, ami, mindkét értelemben, zene lesz füleinek. A készülék belsejében található kiváló minőségű AKM konverter maximálizálja a lehetséges hangbementet  így az Ön számára a legjobb minőségű zenét biztosítja. A kétsávos Wi-Fi modul, amely támogatja a 2,4-es és 5 GHz-es frekvenciákat szintén hozzájárul a zeneminőség javításához. Az 5 GHz-es sávban a lehető legélvezetesebb minőségben hallhatja majd a zenéket, anélkül, hogy azt más készülékek megzavarhatná. A 3.5 "LCD kijelzőnek köszönhetően biztosított a készülék zavartalan működése, mindez felhasználóbarát környezetben. Élvezze az egyszerűség és kényelem ötvözetét, amelyet a minőségi zenehallgatás tesz majd teljessé.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer N-30AE-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer N-30AE-S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer N-30AE-S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer N-30AE-S Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer N-30AE-S Silber.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ