AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Pioneer N-P01-K

Termékkatalógus
Pioneer N-P01-K
Multimédia lejátszó - hálózati, D/A konverter 192 kHz/32 bit, 2,8 MHz-es DSD, 3,5"-es LCD kijelző, lejátsza: WAV, FLAC, AIFF, ALAC, USB, Bluetooth, Wi-Fi, DLNA, AirPlay, Spotify Connect, vTuner, iPod/iPhone/iPad támogatás
Kód:  PIO047a21 Termékszám:  N-P01-K Gyártó honlapja:

Pioneer N-P01-K

Ez a hálózati multimédia lejátszó végre megismerteti majd Veled a stúdióminőségű  192 kHz/32 bit-es hangzást, ugyanis digitális-analóg átalakítóval lett felszerelve a WAV, FLAC vagy AIFF formátumok veszteségmentes lejátszásának érdekében. A hangszórók csatlakoztatását a hátsó RCA kimenet teszi lehetővé, a Pioneer N-P01-K  készülék pedig számos különböző forrásból is képes a zene lejátszására. A mobiltelefon csatlakoztatására rendelkezésre áll az előlapi USB port, amely az adatátvitelen kívül még a tápellátásról is képes gondoskodni. A dupla WAN antenna pedig biztosítja az otthoni WiFi hálózathoz való csatlakozást. A Pioneer N-P01-K-vall még az Apple készülékedről is lejátszhadod a kedvenc zenéid vezeték nélküli streamelés során, amelyről a DLNA tanúsítvány, a Bluetooth interfész és az AirPlay funkció gondoskodik. Ha pedig az online rádióállomások sokrétűségébe szeretnél belekóstolni, akkor ebben a vTuner funkció örömmel a segítségedre lesz.

Az ezüst színű Pioneer N-P01-K főbb jellemzői:

  • Multimédia lejátszó digitális-analóg átalakítóval (minőség: 192 kHz/32 bit)
  • Lejátsza: WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3, WMA, AAC, WAW...
  • Streamelés Bluetoothon és AirPlay-en keresztül (kompatibilis az Apple iPhone, iPod vagy iPad készülékekkel)
  • Vezetékes vagy vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  • Spotify Connect támogatás
  • vTuner funkció az online rádióállomások bállításához

Kézi vagy távirányításos vezérlés, LCD kijelző és Spotify Connect

A vezérlőgombok és az USB port ez elülső oldalon találhatók, amelyeket szépen kiegészt a 3,5"-es LCD kijelző, amelyen a zeneszámokkal kapcsolatos információk kerülnek megjelenítésre (cím/előadó/album), vagy pedig a vTuner által elért rádióállomások adatai. A Pioneer N-P01-K kényelmesen, akár fotelből vagy ágyból is vezérelhető a hozzáadott távirányítónak köszönhetően. Ha pedig a rádió kezd unalmassá válni, akkor a saját iPhone-odból vagy iPad-edről is lejátszhatsz bármit, amihez kedved szottyan; ugyanis az elképzelhetetlenül hatalmas zenemennyiség választékáról a Spotify Connect gondoskodik.

Be- és kimenetek:
USB
Optikai digitális kimenet
RCA
Ethernet
Dual WLAN antenna

Méretek:
285 × 88 × 266 mm

Tömeg:
2,1 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer N-P01-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer N-P01-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer N-P01-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer N-P01-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer N-P01-K.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ