Pioneer NC-50DAB-B, fekete

Termékkatalógus
Pioneer NC-50DAB-B, fekete
Hálózati lejátszó - hálózati, 2x 50W, 3,5"-os LCD kijelző, CD-lejátszó, Bluetooth, Wi-Fi, a Google Cast, AirPlay, Spotify, FireConnect, Internet rádió, FM tuner, DAB/DAB+, 2x USB, LAN, analóg és digitális bemenet, távirányító
Kód:  PIO045e1 Termékszám:  NC-50DAB-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer NC-50DAB-B, fekete

A modern otthonhoz modern technológiák illenek. A modern technológia egyik ilyen vívmánya a Pioneer 50DAB NC-B, hálózatba köthető médialejátszó. Rajtad múlik, hogy mit teszel vele: hallgathatsz streaming szolgáltatásokat, játszhatsz le zanét a mobiltelefonodról, élvezheted az internetes rádiók széles választékát, vagy ha úgy tetszik, egy klasszikus CD-t is. Ez csak attól függ, hogy éppen mit szeretnél, minden mást elvégez helyetted az eszköz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja Spotify, TIDAL, Deezer, és TuneIn szolgáltatásokat
  • Lejátszik CD-t és csatlakoztathatsz hozzá lemezjátszót (MM phono bemenet) is
  • DAB, DAB+ technológiával rendelkezik, digitális rádió hallgatásához
  • Vezeték nélküli átvitellel biztosítja a kettős WiFi, AirPlay és a Google Cast használatát
  • Direct Energy HD erősítőjével kiváló minőségű hangokat szólaltat meg
  • 2 x USB port, külső háttértár csatlakoztatására
  • Alumínium borítás és hangerőszabályozó tekerőgomb
  • Áttekinthető 3.5" LCD kijelző

Rengeteg szórakozás egy helyen

Spotify, TIDAL, Deezer, és TuneIn internet rádió használatának lehetősége, amellyel több, mint 100.000 rádióállomás közül választhatsz. Azok, akik megismerik ezt a készüléket, rájönnek, hogy zenei ízlésüket teljesen képes kiszolgálni. A fentiek mellett a rendelkezésedre áll ugyanis DAB, DAB+, rádióhallgatásra, lejátssza a jó öreg CD-ken található zenéket, vagy akár lemezjátszót is csatlakoztathatsz hozzá, hogy bakeliteket is hallgathass. A beépített dual Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) segítségével, képes arra, hogy teljesen kihasználd a vezeték nélküli technológia előnyeit. A Google Cast segítségével az Android-os telefonokról és tabletekről is zenét tudsz átjátszani. Az Apple termékek esetében pedig ugyanerre elérhető az AirPlay. 

Kiváló minőségű hang

A lejátszóban egy Direct Energy HD erősítő található, amely lehetővé teszi, hogy a hangszórók nagyon jó minőségű jelet kapjanak. Így teljes mértékben élvezheted a csúcs audio luxusát. Az Ultra DAC ES9016 Sabre kiváló hangzást biztosít, abszolút minimális zajjal. A csatlakoztatott kábeleken keresztül történő jobb átvitel érdekében, a gyártó aranyozott analóg audio bemeneteket, digitális koaxiális bemenetet és mélynyomó előerősítő csatlakozókat épített a készülékbe. Minden beállítást biztonságosan és megbízhatóan áttekinthetsz a tiszta 3,5 " LCD kijelzőn, és  a vezérlés kényelméről a Pioneer Remote mobilalkalmazás gondoskodik. 

 

Méretek:
435 × 103 × 333 mm

Tömeg:
6,4 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer NC-50DAB-B, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer NC-50DAB-B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer NC-50DAB-B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer NC -50DAB-B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer NC -50DAB-B Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ