Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

Pioneer PD-50-K fekete

Termékkatalógus
Pioneer PD-50-K fekete
CD lejátszó - CD-R/RW, DVD/R, DVD/RW, MP3/WMA/MPEG-4 AA, SACD, Pure Audio mód, USB, iPod/iPhone/iPad támogatás, távirányító
Kód:  PIO041a Termékszám:  PD-50-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer PD-50-K fekete

A Pioneer PD-50 SACD lejátszó az autentikus hangzás elérésének érdekében rendkívül erős mélynyomóval, és alumíniumból készült elülső panellel rendelkezik, mely valóban eredeti hangzást eredményez. Az árnyékolás védi a jeltáblát, így maga a jelpálya a lehető legrövidebb. Az automatikus szintszabályozás (Auto Level Control) kijavítja az egyes zeneszámok közötti hangerőkülönbséget.

Az igazi audiofilek számára

Ez a lejátszó Direct Stream Digital (DSD) kompatibilis, képes a kiváló minőségű SACD felvételek tárolására. Így digitálisan csatlakoztathatja az iPod / iPhone / iPad készülékét, és élvezheti a lejátszó fantasztikus hangját az iPod / iPhone / iPad készülékek töltése közben is. Az elülső USB bemenet gyors és kényelmes hozzáférést biztosít az USB-n tárolt zenei fájlokhoz (MP3, WMA, AAC, MPEG-4, DSD). A Sound Retriever funkció visszaállítja a zeneszámok dinamikáját, és a tömörítés során keletkező veszteséget.

Minőségi jelfeldolgozás

A Pioneer PD-50 kompromisszummentes hangminőséget biztosít a Pioneer „PureAudio” filozófiájának szellemében, melynek jellemzője a maximális sebességű reakció és a nyílt karakterű hangzás – a zenei stúdiók által ihletve. A PD-50-et kettős transzformátorral szerelték fel a digitális és az analóg áramkörök számára, melyek a maximális reprodukció érdekében a szabadalmaztatott, Hi-bit DSP (32 bites) technológiával használják. Azon felhasználók számára, kik szívesen használnák a minőségi D/A átalakító kínálta lehetőségeket, a PD-50-es modellt lehetséges egyéb eszközök kompatibilis optikai vagy koaxiális kimenetein keresztül csatlakoztatni a lejátszója digitális kimeneteléhez.
 
Műszaki adatok:

Lejátssza:
CD, CD-R, CD-RW
SACD DSD
DVD-R, DVD-RW (csak audió)
DSD, MP3, WMA, AAC, MPEG-4
 
Hangjellemzők:
Frekvencia tartomány CD / SACD: 4-20 000 Hz / 4-50 000 Hz
A dinamikus tartománya CD / SACD 100 dB / 108 dB
Torzítás: CD / SACD: <0,0022% / <0,0020%
SACD Mintavételi frekvencia: 2,8224 MHz (DSD)
Hasznos jel/zaj arány: 117 dB

Audiofunkciók:
Sound Retriever
Pure Audio mód
Automatikus hangerő kiegyenlítés (Auto Level Control)
Hi-bit32 audio jelfeldolgozás
 
Csatlakozók:
1x digitális optikai kimenet
1x koaxiális digitális kimenet
1x optikai digitális bemenet
1x koaxiális digitális bemenet
1x analóg kimenet
1x USB bemenet (előlapon)
 
Áramellátás:
220 - 240 V, 50/60 Hz
Fogyasztás: 41 W
Készenléti állapotban: 0.45 W
 
Kiszerelés:
Szín: Fekete
Szerkezet: direkt konstrukció, elszigetelt töltő rész
Méretek: 435 x 130 x 329 mm (Sz x H x M)
Tömege: 7,8 kg

Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer PD-50-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer PD-50-K černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer PD-50-K čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-K schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ