Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pioneer RM-07 Fekete

Termékkatalógus
Pioneer RM-07 Fekete
Hangszóró - kétirányú, 150 W zenei teljesítmény, 1.5" magas hangú hangszóró és 6.5" woofer, RCA bemenet, 40-50000 Hz tartomány, érzékenysége 109 dB
Kód:  PIO745f Termékszám:  RM-07

Pioneer RM-07 Fekete

Aktív professzionális stúdió monitorok a világhírű Pioneer audio berendezések gyártójától, amelyek akár 150 W zenei teljesítménnyel rendelkeznek. Az RM-07 újonnan HD koaxiális meghajtókkal vannak felszerelve, amelyet elsősorban a professzionális gyártásvezetők értékelnek. Továbbá pro-audio technológiával rendelkeznek, amely magas SPL-t és semleges hangot biztosít, tiszta átmenettel a frekvenciák között. Ezért alkalmas jelöltek a near-field monitoring ellenőrzésre.


Legfontosabb jellemzők

  • Aktív stúdió monitor, amely ideális gyártásvezetőknek és zenestúdióknak
  • Újonnan felszerelt HD koaxiális meghajtók
  • Nagyon jó minőségű hang és tiszta átmenet frekvenciák között
  • 1,5 hüvelyes, alumínium magas hangú hangszóró
  • AFAST akusztikus tubus

Éles, mint a borotva

Ön biztos lehet abban, hogy a tweeter és a woofer hangja szinte ugyanazon a ponton fog végbe menni. Mindez köszönhetően a HD koaxiális meghajtóknak. Ráadásul a waveguide technológia minimalizálja a meghajtók közötti összecsapást, így biztosít semleges hangot kiváló szigeteléssel. Nem felejthetjük el az 1,5 hüvelyes, alumínium magas hangú hangszórót és a szabadalmaztatott AFAST akusztikus tubust, amely gondoskodik a tiszta és a jó minőségű audio gyártásról.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer RM-07 Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer RM-07 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer RM-07 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer RM-07 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer RM-07 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ