AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Pioneer RMX-500 - Fekete

Termékkatalógus
Pioneer RMX-500 - Fekete
Keverőpult - keverőállomás, 48 ??kHz/24-bit, 20Hz-20000Hz, 96 dB, közvetlenül USB kapcsolaton keresztüli felvétel, 1x RCA bemenet, 1x RCA kimenet, 1x monitor out
Kód:  PIO971a Termékszám:  RMX-500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer RMX-500 - Fekete

A Pioneer RMX-500 keverőpult segítségével összemixelheted kedvenc zenéidet, ezzel gazdagítva a zenei repertoárt! A lehető legmagasabb, megbízható minőséget már ismerheted a Pioneer termékei esetében, a kezelőfelület pedig három részre van osztva, és nem sokkal kicsomagolás után már kezdheted is a keverést!

Első része a Rhythm FX, amelynek segítségével effekteket adhatsz hozzá kedvenc számaidhoz, testre szabhatod őket, és ütős hangszerek egész variációját is hozzájuk teheted. A második rész a Scene FX, amely lehetővé teszi a nyomáskapcsoló átszabását, különböző effektek felépítésével, majd lebontásával. Az utolsó szint pedig az FX Release, mely a visszhang és egyéb varázslatos effektek hozzáadását teszi lehetővé; ezek hossza egyébként külön beállítható.

A Pioneer RMX-500 keverőpultot nem csak zeneszámok létrehozására, hanem a stúdióban történő felvételre, átmunkálásra is bátran használhatod. A készülék képes automatikusan mérni a produkció tempóját, szinkronizálni az effekteket, és MIDI kontrollerként is használható.

Jellemzők:
Bemenetek: INPUTx1 (RCA sztereó)
Eredmények: OUTPUTx1 (RCA sztereó), fejhallgató kimenet x1 (1/4)
Egyéb portok: USB x 1 (B port, sztereó 1be/1ki)
Felvételi frekvencia: 48 kHz
A/D és D/A átalakító: 24 bit
Frekvencia átvitel: 20 Hz ~ 20 kHz
Teljes harmonikus torzítás: 0,006%, vagy kevesebb
Jel-zaj viszony: 96 dB vagy több
Külső méretek: 306 x 132 x 67 mm
Súly: 0.93 kg

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer RMX-500 - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer RMX-500 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer RMX-500 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer RMX-500 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer RMX-500 Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ