A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Pioneer SC-LX901-B fekete

Termékkatalógus
Pioneer SC-LX901-B fekete
AV-rádióerősítő - 11.2 csatornás, 11x 270W, ESS SABRE32 Ultra DAC (ES9016S), DolbyTrueHD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master, DTS:X/DTS Neural:X, MCACC Pro, HDCP 2.2, 4K, HDR, 3D Ready, Bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, AirPlay, vTuner, FireConnect, FM tuner, LAN, USB, 7+2 HDMI, 2/3-os zóna
Kód:  PIO003v91 Termékszám:  SC-LX901-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SC-LX901-B fekete

Ismeri a nagy felbontású hang szépségét? Szeretné magas színvonalon hallgatni a zenét, megrengetni a falakat bármilyen deformáció nélkül? A Pioneer SC-LX sorozata felfedi a legújabb HD audio formátumok lélegzetelállító minőségét közvetlenül az Ön otthonában. A film hangulata körülveszi és teljesen magával ragadja. Ilyesmire nem képes a legnagyobb televízió vagy projektor sem. Hasonló élményben lesz része a zenehallgatásnál is. A veszteségmentes formátumok kirajzolódnak a legapróbb részletekig és olyan érzést kínálnak, mintha az előadók személyesen állnának Ön előt.

Legfontosabb jellemzők

  • 11.2 csatornás D osztályú erősítő
  • Erőteljes és tiszta reprodukció - Direct Energy HD
  • Tökéletes hang elhelyezés háromdimenziós térben
  • Lejátsza a jelenlegi és tervezett HD formátumokat (DTS:X és DTS Neural:X a frissítés után)
  • A részletek pontos kirajzolása (NAS akár 24bit/192 kHz és quad-rate DSD akár 11,2 MHz)
  • Optimalizálás a szoba akusztikája és a hangfalak alapján (MCACC)
  • AirPlay, Spotify, TuneIn internetes rádió
  • Frissítése után: Google Cast, Deezer, TIDAL és FireConnect (Multi-Room)
  • Speciális kialakítás (merev alváz, rezgéscsillapító...)

Mindenhol körülöttünk

Kényeztesse magát olyan hanggal, amely tökéletesen körülveszi a térben. És többek között valódi 3D hangzással, amelynél a hang magassága is szerepet játszik. Magával ragadó zenei háttér ahol a hang a szoba összes sarkából érkezik Ön felé. Az erősítő kompatibilis a legújabb Dolby Atmos film zene platformjával és támogatja a DTS:X audio codecet (közelgő frissítés része). Nincs szükség semmilyen különleges hangfal széthelyezésre. A DTS:X automatikusan alkalmazkodik a meglévő csatornás hangfal rendszeréhez.

Körülményektől függetlenül

A Direct Energy HD erősítő erőteljes és tiszta hangzását bármilyen szobában kifogástalanul élvezheti. A teremakusztika beállításához használhatja a Pioneer MCACC (többcsatornás akusztikai kalibrációs rendszer), amely szakemberek tapasztalatai alapján volt kifejlesztve. A rendszer automatikusan kompenzálja a hangfalak mérete közti különbséget, távolságot, magasságot és kiegyensúlyozza a visszhangot. Az elülső hangfalakon elhelyezett magassági hangszórók a mennyezetről való tükröződést használják ki. Itt tökéletesen szinkronizálódnak a többi hagszóróval és ezáltal háromdimenziós hang keletkezik. A fázis technológiának köszönhetően remekül beilleszkedik a basszus.

Nem csak hang

Vizuális szempontból sem marad hátul a készülék. Támogatja az Ultra HD 60p felbontást, sőt az alacsonyabb felbontású tartalmakat fel is tudja skálázni, hogy Ön teljes mértékben kihasználja a modern Ultra HD televízióját. A HDCP 2.2 segítségével élvezheti a 4K Ultra HD szabvány szerinti videókat is. Mi több, az erősítő készen áll a még csak tervezett HDR (High Dynamic Range) BT.2020 szabvány szerinti formátum lejátszására, amellyel minden finom különbség látható a jeleneten.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
185 mm Kész!
Mélység
441 mm Kész!
Tömeg
18,3 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
185 mm Kész!
Mélység
441 mm Kész!
Tömeg
18,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer SC-LX901-B fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SC-LX901-B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer SC-LX901-B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SC-LX901-B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SC-LX901-B Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ