Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer SE-CL712T-W fehér

Termékkatalógus
Pioneer SE-CL712T-W fehér
Fej-/fülhallgató - Fülhallgató, zárt 5-20000Hz frekvenciatartomány, érzékenység 105 dB, 32 ohm impedanciájú, 10 mm-es hangszóró 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  PIO633f9l Termékszám:  SE-CL712T-W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SE-CL712T-W fehér

Fedezze fel a korábban észrevehetetlen tónusokat kedvenc előadói dalaiban az SE-CL712T-W fülhallgató segítségével a Pioneer-től, mely cég már többször bizonyította, hogy termékeivel elmegy a végső határokig. A kiváló minőségű anyagok remek teljesítményt és hangzást eredményeznek. Ez a füldugó típusú fülhallgató kifejezetten elegáns, ellenálló és mindemellett ellenáll a nemkívánatos rezonanciáknak is. A széles tartományú átalakítók 5 Hz és 22000 Hz közti hangtartomány előállítására képesek, lényegében lefedve az emberi hallást.

A Pioneer SE-CL712T-W főbb jellemzői

  • Első osztályú fejhallgató kedvező áron
  • Frekvencia tartomány 5-22 000 Hz
  • Erőteljes basszus
  • Kézreálló távvezérlő és mikrofon
  • Meggyőző hangminőség, amely koncertélményhez hasonló hangzást biztosít
  • A lapos kábel ellenáll gubancolódásnak
  • Ideális Android, Windows és iOS rendszerekhez

Modern kialakítás a kényelmes viseletért

Az SE-CL712T-W feljesztése során a Pioneer különös hangsúlyt fektetett a maximális kényelemre. A hagyományos kör alakú füldugók bizonyos nyomáspontokon fejtenek ki erőhatást, ez a fülhallgató azonban ovális alakú, így természetesen illeszkedik a hallójáratba, így rendkívül kényelmes, viselete szinte észrevehetetlen. Élvezze a zenét egy teljesen új köntösben, mert ezzel a termékkel biztosra mehet a választásban. A fülhallgatón belül találhatók a realisztikus dinamikát, kimagasló hangminőséget és mély basszust nyújtó átalakítók. A kábel gubancolódását lapos alakja akadályozza. A fülhallgató könnyedén csatlakozik bármely 3,5 mm-es kimenethez, amely segítségével számos elektronikai eszközzel használhatja majd.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer SE-CL712T-W fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-CL712T-W bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer SE-CL712T-W biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-CL712T-W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-CL712T-W Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ