A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Pioneer SE-MJ722T-R piros

Termékkatalógus
Pioneer SE-MJ722T-R piros
Fej-/fülhallgató - Fejhallgató, zárt, 6-40000Hz-es frekvenciatartomány, érzékenység 101 dB, impedancia 32ohm, neodímium hangszóró mérete 40mm 3,5mm-es jack
Kód:  PIO633g6n Termékszám:  SE-MJ722T-R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SE-MJ722T-R piros

A legjobb hangzást garantáló fülhallgatót szeretné, ugyanakkor nem akar egy vagyont költeni rá? Akkor ajánlatunk biztosan felkelti érdeklődését: az SE-MJ722T egy stílusos mikrofonos fejhallgató a világhírű Pioneer vállalattól. Ez a cég újra és újra bebizonyítja, hogy termékei a végső határokat feszegetik minőségi anyagaikkal, kiváló teljesítményükkel és remek hangzásukkal. A fejhallgató teste műanyagból készült, így könnyű és szinte észre se fogja venni, hogy viseli őket. Rendkívül kényelmesek, így nem okoz majd problémát kedvenc dalainak órákon át történő hallgatása. Ezen felül ergonomikus kialakításúak, tehát pontosan illeszkednek a fül alakjához.

 

Pioneer SE MJ722T (piros) főbb jellemzői

  • Első osztályú összecsukható forgó csatlakozóval
  • Széles, párnázott fejpánt
  • Ergonomikus fülpárna a kényelmes illeszkedésért
  • Erőteljes basszus
  • Kézre álló távvezérlő és mikrofon
  • Lenyűgöző hang, amely olyan érzést kelt, mintha egy koncerten venne részt
  • Lapos kábel, mely ellenáll a gubancolódásnak

Kiváló fejhallgató, mely bárhova elkíséri

Az SE-MJ722T fejhallgató kényelmes a széles, állítható és párnázott fejpántja miatt. A hangzástól úgy fogja érezni magát, mintha kedvenc előadója koncertjén lenne. A több színváltozat garantálja, hogy a fülhallgató bármely stílushoz tökéletesen illeszkedik. Webáruházunk fekete, barna és fehér változatban is kínálja a terméket. Ennek megtekintéséhez kattintson ide. 

 

Telefonhívások kezelése

A fejhallgató lapos kábellel rendelkezik, mely ellenáll a gubancolódásnak. A végén egy praktikus 3,5 mm-es jack csatlakozó található, mely segítségével az SE-MJ722T rengeteg féle elektronikai eszköszhöz képes csatlakozni, mint amilyenek a PC, laptopok, MP3 lejátszók stb... Beépített mikrofonja segítségével könnyen intézhet hívásokat. Az SE-MJ722T elsődleges édeme a kiváló hang és az erős basszus, így mindig dinamikus hallgatási élményt nyújtanak. Mindez köszönhető a már-már legendás Power Bass technológiának és a 40 mm-es átalakítónak. Ha már csak fél hangerőre kapcsol teljesen ki tudja zárni a külvilágot. Tapasztalja meg a páratlan kényelmet és élvezze kedvenc előadói dalait órákon át!

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer SE-MJ722T-R piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-MJ722T-R červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer SE-MJ722T-R červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ722T-R Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ722T-R Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ