30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer SE-MJ771BT-W fehér

Termékkatalógus
Pioneer SE-MJ771BT-W fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Headset, vezeték nélküli, Bluetooth, zárt, frekvenciatartomány: 6-28000Hz, érzékenység: 105 dB, impedancia: 32ohm, NFC, aptX, elemes működés: 32 óra, neodímium hangszóró 40 mm-es, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  PIO633g6q Termékszám:  SE-MJ771BT-W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SE-MJ771BT-W fehér

A Pioneer SE-MJ771BT egy fehér vezeték nélküli fejhallgató, amely biztosítja a gondtalan zenehallgatást Bluetooth és NFC kapcsolat segítségével. Köszönhetően a 40 mm-es hangszóróknak és a zárt kialakításnak, élvezheted a zenék dinamikus hangzását. A fejhallgató támogatja az AAC és aptX © audio codec-eket, amelyek lehetővé teszik számodra a zene alacsony látenciával, mégis magas színvonalon történő lejátszását, Bluetooth-on keresztül. A fejhallgató ezen sorozatára jellemző a mély basszus reprodukció, stabil és alacsony frekvencián. A készülék akkumulátorának élettartama akár 32 óra, folyamatos, vezeték nélküli zenehallgatás esetén.

Azoknak ajánljuk, akik szeretik hosszú órákon át hallgatni kedvenc zenéiket, hiszen a fejhallgató széles párnázott híddal felszerelt, amely biztosítja a kényelmes hallgatást még hosszútávon is. Ha úton vagy de nem szeretnél zenét hallgatni, akkor értékelni fogod, hogy a készülék könnyen és gyorsan összecsukható és tárolható a táskában, továbbá nem is foglal sok helyet. Ezenkívül a bal és jobb fejhallgatók segítségével bekapcsolhatjuk a készüléket, szüneteltethetjük a lejátszást, fogadhatunk hívásokat és természetesen a hangerőt is szabályozhatjuk. A Pioneer fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik, amellyel a hívások kihangosíthatók. A készülék támogatja a mobileszközöket is, kompatibilis az Apple termékekkel, továbbá minden Android és Windows eszközzel is.

A Pioneer SE-MJ771BT-W fejhallgató főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató fényes dizájnnal
  • 40 mm-es fejhallgató - erőteljes basszus
  • Vezeték nélküli Bluetooth és NFC kapcsolat
  • Összecsukható
  • Zárt kialakítás
  • Az akkumulátor élettartama akár 32 óra
  • Kihangosítható

Műszaki adatok:
Anyaga:
Alumínium

Súlya:
215 g

Teherbírása (betáp):
1000mW

Kábel:
Levehető

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer SE-MJ771BT-W fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-MJ771BT-W bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer SE-MJ771BT-W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ771BT-W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ771BT-W Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ