Shop roku Shop roku

Pioneer TS-WH500A

Termékkatalógus
Pioneer TS-WH500A
Mélynyomó - kettős membrán, szigetelt burkolat, függőleges és vízszintes technológia, 150W MAX, 20-200 Hz, méretek (Sz x H x D): 340x60x250 mm
Kód:  PIO150z9 Termékszám:  TS-WH500A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer TS-WH500A

A Pioneer a világon elsőként használta termékeihez a HVT technológiát. A TS-WH500A mélysugárzó ultra-vékony kivitelben készült, ez azonban nem befolyásolja a hangminőséget. Viszonylag kis mérete ellenére ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a sokkal nagyobb mélynyomók. Kompakt méretének köszönhetően autóban is könnyen használható, akár az első ülések alatt is. Ideális megoldás akkor, ha a régi audió készlet nem megfelelő teljesítményű és ezért ki szeretnéd cserélni.

Forradalmi HVT technológia


A vízszintes / függőleges átalakító technológia lehetővé teszi, hogy a mágnes és a hangtekercs a hangszóró membrán bal és jobb oldalára kerüljön. Ez jelenti a fő különbség a hagyományos hangsugárzó rendszerekhez képest, ahol a mágnes és a tekercs a membrán mögött helyezkedik el. A HVT technológia így jelentős előnyt jelent a hagyományos hangszórókkal szemben.

Annak érdekében, hogy a hangszórók az audió jeleket zenévé alakítsák, folyamatosan vibrálnak, eközben azonban nemkívánatos rezgésekkel zavarják is a zenét. A HVT technológia nagymértékben csökkenti ezeket a rezgéseket, aminek eredményeként sokkal tisztább, torzításmentes hangot kapunk.

A legfontosabb előnyök:

  • Kompakt méret
  • A nagyobb mélysugárzókhoz hasonló, jobb teljesítmény
  • Torzítás nélküli hang
  • Az első ülések alá telepíthető

Műszaki adatok:

 

Típus:
aktív mélynyomó

Maximális teljesítmény:
150 W (50 W névleges)

impedancia:
4 Ohm

Frekvenciaátvitel:
20 200 Hz

Érzékenység:
98 dB (1W / 1m)

Méretek:
340 x 60 x 250 mm

 

 

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer TS-WH500A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer TS-WH500A . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer TS-WH500A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer TS-WH500A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer TS-WH500A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ