AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Pioneer VSX-933-B fekete

Termékkatalógus
Pioneer VSX-933-B fekete
AV-rádióerősítő - 7.2 csatorna, 7x135W, DAC 384 kHz/32 bit, AM/FM tuner, Dolby Atmos, DTS:X/DTS Neural:X, DolbyTrueHD/Digital Plus, DTS-HD Master Audio/DTS-ES/DTS-HD Express, MCACC Auto, Bluetooth, WiFi, 4K Upscaling, HDR támogatás, 3D Ready, Chromecast, FlareConnect, Apple AirPlay, Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Music-Streaming, Hi-Res Audio, USB, 6x HDMI
Kód:  PIO003f73a Termékszám:  VSX-933-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-933-B fekete

Élvezz felejthetetlen filmes és zenei élményt otthonodban a 7.2 csatornás Pioneer VSX-933 erősítővel. A Pioneer számos kép- és térhangzású hangformátumot használ, hogy lélegzetelállító, moziszerű élményt hozzon létre a nappaliban. A Pioneer VSX-933 nem csak a hang- és képminőségével nyűgöz le, hanem a fejlett funkciók egész sorozatával és a stílusos kialakításával is. Hagyd, hogy körülvegyen a valósághű, prémium minőségű hangzás, és éld meg a házimozit úgy, mint eddig még soha.

 

A Pioneer VSX-933-B AV erősítő fekete színben fő jellemzői

  • Extrém térhatású hangzás és képminőség a Pioneer erősítővel
  • Jelentős választék a funkciókban
  • Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Play-Fi és Apple AirPlay támogatás
  • Mobilalkalmazás az egyszerű használat érdekében
  • 4K Upscaling és 4K Pass-through technológia
  • MCACC 3D hangkalibráció
  • Szélesebb színskála
 

Egyszerű zene streaming

A Pioneer erősítő könnyen csatlakoztatható a számítógéphez, laptophoz vagy mobileszközhöz a Wi-Fi vagy Bluetooth használatával. A Wi-Fi támogatással a Spotify, a TIDAL és a Deezer felhasználói is elégedettek lehetnek. Lehetőséged van a rádió vagy a mobileszközöd zenéinek hallgatásra is. Egyszerűen csatlakoztasd a Pioneer VSX-933 erősítőt a Bluetooth, Chromecast, Play-Fi vagy az Apple AirPlay segítségével.

 

Minőségi térhangzás a VSX-933 erősítővel?

A Pioneer erősítő fő feladata a minőségi térhatású hangzás biztosítása. A DTS:X technológiának köszönhetően a hangszórók nem igényelnek különleges elrendezést, mivel a DTS:X automatikusan beállítja a már csatlakoztatott hangszórók hangzását a nagyszerű térhatású hangélmény érdekében. Amennyiben a DTS:X nem nyeri el a tetszésedet, a Pioneer VSX-933 erősítő Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer technológiát is kínál.

 

Minőségi kép a Pioneer erősítővel

A hangzás nem az egyetlen dolog, amivel a VSX-933 erősítő levesz a lábadról. A Dolby Vision technológia még intenzívebb filmes élményt nyújt. A Dolby Vision felismeri, mikor szükséges csökkenteni a kontrasztot, vagy kiemelni egy adott színt, így biztosít kivételes minőségű videót elképesztő, 4K Ultra HD felbontásban. A Pioneer készüléke emellett 4K Upscaling funkcióval is rendelkezik, tehát képes átalakítani a Full HD videót 4K minőségűre. Élvezd az igazán valósághű élményt kínáló képvilágot a HDR10, HLG és BT.2020 technológiákkal, amelyek támogatják a szélesebb színskálát. Még a legkisebb részletek sem maradnak észrevétlenül a képernyőn.

 

Mennyire kényelmes a VSX-933 erősítő használata?

A Pioneer VSX-933 erősítő vezérlése igazán könnyű Pioneer Remote mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iPad/iPhone/iPod touch vagy bármely Android eszközre. Az alkalmazás segítségével szabályozhatod a vezeték nélküli hangszórót, a rádiót, vagy lejátszhatod a készülék illetve a streaming szolgáltatások zeneszámait.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer VSX-933-B fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-933-B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer VSX-933-B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-B schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ