Shop roku AP+ plus nový vizuál

Pioneer VSX-933-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer VSX-933-S ezüst
AV-rádióerősítő - 7.2 csatornás, 7x135W, DAC 384 kHz / 32 bites AM / FM tuner, Dolby Atmos, DTS: X / DTS Neural: X, DolbyTrueHD/Digital Plus, DTS-HD Master Audio/DTS-ES/DTS-HD Express, MCACC Auto, Bluetooth, WiFi, 4K átvezetés, HDR, 3D Ready, Chromecast, FlareConnect, Apple AirPlay, Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Music Streaming, Hi-Res Audio, USB, 6x HDMI
Kód:  PIO003f73b Termékszám:  VSX-933-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-933-S ezüst

Élvezd a felejthetetlen film- és zenei élményt a 7.2 csatornás Pioneer VSX-933 erősítővel! A Pioneer számos kép- és surround hangformátummal megbirkózik, hogy nappalidba lélegzetelállító mozi élményt varázsoljon. A Pioneer VSX-933 nemcsak a hang- és képminőséggel nyűgöz majd le, hanem a modern funkciók sora és a stílusos kialakítás is tetszeni fog. Vedd körbe magad kiváló minőségű, élethű hangzással, és élvezd az otthoni mozizást úgy, mint még soha!

 

A Pioneer VSX-933-S AV erősítő legfontosabb jellemzői

  • Extrém surround hangzás és képminőség a Pioneer erősítővel
  • Hatalmas választék a különböző funkciókból
  • Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Play-Fi, Apple AirPlay támogatás
  • Mobil alkalmazás az egyszerű kezelésért
  • 4K Upscaling és 4K Pass-through
  • MCACC 3D hangkalibráció
  • Szélesebb színskála
 

Egyszerű zene streamelés

A Pioneer erősítő egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez, notebookhoz vagy más mobileszközhöz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével. A Wi-Fi támogatásnak köszönhetően, Spotify-ról, TIDAL-ról, Deezerről vagy más platformról is élvezheted a lejátszást. Természetesen lehetőség van rádió vagy zenehallgatásra mobileszközről is. Csak kapcsolódj a Pioneer VSX-933 erősítőhöz Bluetooth, Chromecast, Play-Fi vagy Apple AirPlay használatával.

 

Milyen is a VSX-933 erősítő surround hangminősége?

A Pioneer egység fő feladata a minőségi térhatású hangzás biztosítása. A DTS: X formátummal nem igényli külön hangszórók elrendezését, a DTS: X automatikusan beállítja a hangot a már csatlakoztatott hangszórókhoz, hogy nagyszerű surround hangélményt hozzon létre. Ha nem tetszik a DTS: X, a Pioneer VSX-933 Dolby Atmos 3.1.2 Surround Enhancer-t is kínál.

 

Minőségi kép a Pioneer erősítővel

Nem a hangzás az egyetlen dolog, amivel mély benyomást tesz rád a VSX-933. A Dolby Vision technológiával a film élménye még intenzívebb lesz. A Dolby Vision tudja, mikor kell levenni a kontrasztot, vagy kiemelni a színt, és kivételes videó minőséget biztosít rendkívüli, 4K Ultra HD felbontásban. A Pioneer 4K Upscaling funkcióval rendelkezik. Ezzel a vevő képes átalakítani a Full HD videót 4K minőségre. A szélesebb színskálát támogató HDR10, HLG és BT.2020 technológiákkal még inkább valósághűvé válik a kép. Még a legkisebb részlet sem kerüli el a figyelmed a képen.

 

Kényelmes-e a VSX-933 erősítő kezelése?

A Pioneer VSX-933 könnyen vezérelhető a Pioneer Remote mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen letölthető iPad / iPhone / iPod touch vagy bármely Android eszközre. Az alkalmazás segítségével vezérelheted a vezeték nélküli hangszórót, a rádiót, lejátszhatsz zenét a készülékedről vagy igénybe vehetsz streaming szolgáltatásokat.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer VSX-933-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-933-S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer VSX-933-S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-S Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-933-S Silber.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ