AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Pioneer VSX-LX303-B

Termékkatalógus
Pioneer VSX-LX303-B
AV-rádióerősítő DTS: X / DTS Neurális: X, MCACC, HDCP 2.2, 4K, HDR, 3D Ready, Bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, Amazon Zene, AirPlay, FM tuner,
Kód:  PIO003c98 Termékszám:  VSX-LX303-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-LX303-B

Felismerted a nagyfelbontású hangzás szépségét? Nagyobb reprodukciós vonalat szeretnél? Hangosan hallgatni a zenét deformáció nélkül? A Pioneer VSX-LX sorozat a legújabb HD hangformátumokat tartalmazza a többdimenziós formátumban közvetlenül a nappaliban. A filmek hangulata az otthoni tv-n nézve is pontosan olyan lesz, mint ha moziban néznéd. Hasonló a helyzet a zenehallgatással is, ahol a veszteségmentes formátumok miatt a legkisebb részeltek sem maradnak le. Olyan érzés lesz, mintha élőben hallgatnál zenét.

A Pioneer VSX-LX303-B vevő legfontosabb jellemzői

  • Top 9.2 csatornaerősítő
  • Air Studios tanúsítvány (Recognized Recording Studio)
  • Erőteljes és tiszta reprodukció (Direct Energy HD)
  • A hang tökéletes elhelyezése háromdimenziós térben
  • Az aktuális és a közelgő HD formátumok lejátszása (DTS: X és DTS Neural: X)
  • Pontos részletmegjelenítés (NAS-tól akár 32 bites / 384 kHz-ig, négysoros DSD-től 11,2 MHz-ig)
  • Szoba akusztika és hangszóró-optimalizálás (MCACC)
  • Támogatja az AirPlay-t, a Spotify-t, az internetes rádiót TuneIn segítségével ...
  • A Google Cast, Deezer, TIDAL és a FireConnect (Multi-room) után
  • Ultra HD Upscaling (1080p - 4K)
  • Speciális kialakítás (merev alváz, rezgéscsillapítás ...)

A Pioneer VSX-LX303-B az egész szobát betölti

Válassz olyan hangzást, amely minden helyiségben tökéletes lesz. Ez magában foglalja a valódi 3D hangot is. Ez az eszköz abszorbeáló hátteret teremt zene és hatások tekintetében a szoba különböző sarkaiból. A vevőegység kompatibilis a legújabb Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD és DTS Audio Codec-ekkel: X / DTS Neutral: X. Nincs szükség külön hangszóró elrendezésre. DTS: X automatikusan alkalmazkodik a meglévő hangszóró-csatornákhoz.

Kalibrálás a tökéletes surround hangzáshoz

A Direct Energy HD erősítő hatékony és tiszta teljesítménye optimálisan élvezhető minden szobában. A Pioneer MCACC (többcsatornás akusztikus kalibrációs rendszer) segítségével a professzionális hangstúdiók szakértelmével kifejlesztett Pioneer MCACC-t testre szabhatod A rendszer automatikusan kompenzálja a hangszórók méretének, távolságának és magasságának különbségeit, és kiegyenlíti a különbségeket. Az első hangszórók hangszórói a mennyezetről tükröződnek. Itt tökéletesen szinkronizálnak másokkal, ami ideálisan reprezentálja a háromdimenziós hangot. A fázisvezérlésnek köszönhetően a basszus tökéletes lesz.

A Pioneer VSX-LX303-B-nek köszönhetően még jobban élvezheted a videót

Az eszközt úgy alakították ki, hogy a szórakozás tökéletes legyen. Támogatja az Ultra HD 60p felbontást és az alacsonyabb felbontásokat, hogy teljes mértékben kihasználják a modern Ultra HD TV-t. A HDCP 2.2 használatával prémium tartalmakat élvezhetsz, mint például a 4K-os videókat a digitális másolásvédelemmel. Ráadásul a vevő készen áll a közelgő HD Dynamic Range (HDR) és a BT.2020 videó szabványokra, a finom részletek jól láthatóak a jelenet minden részén.

                  

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
10,8 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Mélység
370,5 mm Kész!
Tömeg
10,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer VSX-LX303-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-LX303-B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer VSX-LX303-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-LX303-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-LX303-B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ