30 dnů na vrácení Samsung HU TV launch

Pioneer VSX-LX503-B

Termékkatalógus
Pioneer VSX-LX503-B
AV-rádióerősítő - 9.2 csatornás, 9x 180W, DolbyTrueHD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master, DTS:X/DTS Neural:X, MCACC, HDCP 2.2, 4K, HDR, 3D Ready, Bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, Amazon Music, AirPlay, FM tuner, LAN, USB, 6+2 HDMI
Kód:  PIO003c99 Termékszám:  VSX-LX503-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-LX503-B

Felfedezted már a nagyfelbontású hangzás szépségét? Még jobb minőségű hang reprodukcióra vágysz? Amibe beleremegnek a falak, mégsem torzít? A Pioneer VSX-LX sorozat a legújabb HD hangformátumokat kínálja, többdimenziós megjelenítés egyenesen a nappalidba. Teljesítményét 9 × 180 W-ra tornászták fel. A filmek hangulata körbevesz és teljesen magával ragad, amennyire csak a nagyképernyős televízió vagy vetítővászon engedi. Hasonló élményben lesz részed zenehallgatás közben is, ahol a veszteségmentes formátumok a legkisebb részleteket is hallhatóvá teszik. Úgy érzed majd, mintha a művészek épp előtted lennének.

A Pioneer VSX-LX503-B vevő legfontosabb jellemzői

  • Első osztályú 9.2 csatornás erősítő
  • Air Studios tanúsítvány (híres hangstúdió)
  • DSD Direct Playback hálózaton vagy USB-n keresztül
  • Tökéletes hangzás háromdimenziós térben
  • Az aktuális és a legújabb HD formátumok lejátszása (DTS: X és DTS Neural: X)
  • Pontos részletmegjelenítés (NAS akár 32 bites / 384 kHz, négysoros DSD 11,2 MHz-ig)
  • Szobaakusztika és hangszóró-optimalizálás (MCACC)
  • AirPlay, Spotify, TuneIn internetes rádió támogatás 
  • Google Cast, Deezer, TIDAL és FireConnect (Multi-room) 
  • Ultra HD Upscaling (1080p - 4K)
  • Továbbfejlesztett robusztus kialakítás (merev alváz, rezgéscsillapítás ...)
  • Tömeg: 13 kg

A Pioneer VSX-LX503-B betölti az egész szobát 

Kényeztesd magad olyan hangzással, amely tökéletesen betölti az egész helyiséget! Valódi 3D hangzást biztosítva, mely a helyiség különböző sarkaiból származó zene és effektek számára megfelelő hátteret nyújt. A vevőegység kompatibilis a legújabb Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD-vel, és DTS: X / DTS Neutral: X audio kodekekkel. A régebbi változattal ellentétben, a VSX-LX503-B DSD Direct Playback technológiát is kínál. Használható hálózati interfészen és USB-n keresztül is. Nincs szükség külön hangszóró elrendezésre. DTS: X automatikusan alkalmazkodik a meglévő hangszóró-csatornákhoz.

Kalibrálás a tökéletes surround hangzáshoz

A Direct Energy HD erősítő hatékony és tiszta erőforrása optimális megoldás, hogy minden szobában élvezhető legyen a teljesítménye. A professzionális hangstúdiók szakértői által kifejlesztett Pioneer MCACC (többcsatornás akusztikus kalibrációs rendszer) segítségével testre szabhatod a szoba akusztikus tulajdonságait. A rendszer automatikusan kompenzálja a hangszórók méretének, távolságának és magasságának különbségeit, és kiegyenlíti azt. Az első hangszórók hangszórói a mennyezetről való visszaverődést használják. Itt tökéletesen szinkronizálódnak a többivel, ami ideálisan reprezentálja a háromdimenziós hangot. A fázisvezérlésnek köszönhetően a basszus is tökéletes lesz.

A Pioneer VSX-LX503-B-nek köszönhetően még a videó is élvezetesebb

Még vizuálisan is, hiszen igazán jól fel van szerelve, hogy a szórakozás ezen formáját is azonos minőségben élvezhesd. Támogatja az Ultra HD 60p felbontást és az alacsonyabb felbontásokat is, hogy teljes mértékben kihasználhasd a modern Ultra HD TV-t. A HDCP 2.2 használatával prémium tartalmakat élvezhetsz, mint például digitális másolásvédelemmel ellátott 4K-s videókat. Ráadásul a vevő alkalmas a legmodernebb HD Dynamic Range (HDR) és BT.2020 videó szabványokhoz is, mellyel még a legapróbb eltérések is jól láthatóak a képernyő teljes egészén. 


Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
185 mm Kész!
Mélység
386 mm Kész!
Tömeg
13 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
185 mm Kész!
Mélység
386 mm Kész!
Tömeg
13 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer VSX-LX503-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-LX503-B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer VSX-LX503-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-LX503-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-LX503-B.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ