0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Pioneer XN-P02DAB-K fekete

Termékkatalógus
Pioneer XN-P02DAB-K fekete
Sztereó erősítő - Hálózati audio lejátszóval és sztereó vevőkészülékkel, alumínium előlapok, előerősítő, beépített DAB rádió tuner, 2x75 W teljesítmény, Hi-Res, WiFi, DLNA, Bluetooth, AirPlay, USB, hangszórók nélkül
Kód:  PIO004p2 Termékszám:  XN-P02DAB-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer XN-P02DAB-K fekete

A kompakt erősítő a HiFi rendszer részeként nagy felbontású hangot és megfelelő erőt biztosít a lejátszáshoz. Egy hálózati audio lejátszóból (N-P01) és egy sztereó vevőkészülékből (SX-P01DAB) áll. A termék nem csak a hangzásban, de a kivitelezésben is kitűnő. Már az első pillantásra felhívja az ember figyelmét az alumínium előlap, mely fényűző megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Az előlapot egy nagy képernyő dominálja, melyen az információk olvashatók a lejátszásban lévő darabról.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns kialakítás és alumínium előlapok
  • DAB és FM tuner
  • Vezeték nélküli WiFi, Airplay és Bluetooth támogatása
  • Nagy teljesítményű (2 × 75 W)

Kiváló hangzás

Az SX-P01DAB sztereó vevőkészülék fel van szerelve egy D energiaosztályú erősítővel. Emellett pedig tartalmaz egy külön tápegységet és egy előerősítőt is. 75 W csatornateljesítménnyel, ez a kis impedanciájú erősítő kristálytiszta hangzást és mélységet biztosít a hangszóróknak. Az előlapi USB port által kényelmesen csatlakoztathatja okostelefonját vagy más lejátszóját.

Sokféle lejátszási lehetőség

Ne fogja vissza magát zenehallgatás során és csatlakoztassa az erősítőt a Spotify alkalmazáshoz vagy a világ bármelyik rádióállomásához, a vTuner internetes rádió segítségével. Így mindig olyan zenét hallgathat amelyhez éppen hangulata van. Egy másik zeneforrás lehet a DAB vagy FM, valamint az okostelefonon vagy tableten tárolt legújabb slágerek. Streaming esetében, az eszközön használhatja a Bluetooth-t is, aptX vagy ACC támogatással.

 

 

Paraméterek

Szélesség
285 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
266 mm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
285 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
266 mm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer XN-P02DAB-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer XN-P02DAB-K černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer XN-P02DAB-K čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer XN-P02DAB-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer XN-P02DAB-K schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ