Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Pioneer XN-P02DAB-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer XN-P02DAB-S ezüst
Sztereó erősítő - hálózati audio lejátszóval és sztereó vevőkészülékkel, alumínium előlapok, előerősítő, beépített DAB rádió tuner, 2x75 W teljesítmény, Hi-Res, WiFi, DLNA, Bluetooth, AirPlay, USB, hangszórók nélkül
Kód:  PIO004p3 Termékszám:  XN-P02DAB-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer XN-P02DAB-S ezüst

Ha nagy felbontású és erejű hangzást szeretne, akkor várja Önt egy kompakt, komponens HiFi rendszer. Hozzátartozik egy N-P01 hálozati audio lejátszó és egy SX-P01DAB rádió. A termék legalább olyan jól néz ki, mint amilyen jól hangzik. Első pillantásra felhívja a figyelmet tömör alumínium burkolat, amely lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A lejátszott tartalom egyéb információit egy nagy képernyő segítségével jelenítettheti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kialakítás és alumínium burkolat
  • DAB, FM tuner
  • Vezeték nélküli technológia támogatottság: WiFi, AirPlay, Bluetooth
  • Nagy teljesítményű 2 × 75 W

Kiváló hangzás

A sztereó SX-P01DAB hangszóró egy erősítővel van felszerelve, mely D energia osztályú. A csomag tartalmazza a tápegységet és az előerősítőt. Az alacsony impendanciájú erősítő 75 watt energiát használ fel. USB porttal rendelkezik amellyel kényelmesen csatlakozhat egy okostelefonhoz vagy más eszközhöz

Zenehallgatás széles választékban

Ne fogja vissza magát, élvezze a zenét, csatlakozzon a Spotifyhoz, vagy hallgassa a világ bármley más interntes rádióját. Válassza ki a kívánt zenét hangulata alapján. Más zeneforrások, mint a DAB és az FM is rendelkezésre állnak, melyekkel a legújabb slágereket rögzítheti telefonján vagy tabletjén. Bluetooth-al, APTX és ACC támogatottsággal is rendelkezik.

Paraméterek

Szélesség
285 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
266 mm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
285 mm Kész!
Magasság
88 mm Kész!
Mélység
266 mm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer XN-P02DAB-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer XN-P02DAB-S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer XN-P02DAB-S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer XN-P02DAB-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer XN-P02DAB-S silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ