AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Piper Classic fehér

Termékkatalógus
Piper Classic fehér
Kamera a magas minőségű otthoni biztonság, a Z-Wave HUB, okostelefon / tabletta vezérlés, a Fish-Eye lencse, az egyéni sziréna, a felvétel felhő tárolására, a mozgásérzékelők, a hang, a hőmérséklet és egyéb hasznos funkciók
Kód:  EAPIP001b Termékszám:  PI-P1.0-EU-W-E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Piper Classic fehér

Hozd magad maximálisan otthonod ellen, bárhol is legyen.Kompakt és stílusos WiFi kamera, amely magas színvonalú otthoni biztonságot és intelligens meteorológiai állomást és egy nagy teljesítményű all-in-one Z-Wave HUB-t tartalmaz. Ezenkívül csak a fényképezőgépet vezérelheti az okostelefonon vagy a táblagépen.Az átfogó biztonság mellett tájékozódhat a környezeti paraméterekről, a fényintenzitásról, valamint az ellenőrzött terület hang- és mozgásmennyiségéről. Végül, de nem utolsósorban, ezzel az alkalmazással különböző intelligens eszközöket vezérelhet, mivel a Z-Wave támogatásának köszönhetően a fényképezőgép az új intelligens otthona középpontjává válik. 

Kulcs tulajdonságok

  • Élő közvetítés a fényképezőgépből
  • Z-Wave kompatibilis eszközök vezérlése
  • A megfigyelt paraméterek áttekintése és görbéje - hőmérséklet, páratartalom, mozgás, hang
  • Az egyes érzékelők intenzitásának beállítása
  • Clip Saving - korlátlan számú feltöltött videót ment a mobiltelefonjára
  • Pet Mode, ha háziállatokat tenyészt
  • Ingyenes Piper alkalmazás iOS és Android okostelefonokhoz
  • Feltöltés

Intelligens otthoni biztonság

A fényképezőgép alapvetően a képet HD felbontásban továbbítja, de a minőség csökkenthető, ha nincs elég adatkapcsolata. Megfelelő helyen történő elhelyezésekor a hal szemlencse teljes egészében lefedi az egész területet, mivel 180 ° -os látószöget képes tárolni . Nem probléma, ha a képet elektronikusan egy adott helyre osztjuk, vagy az egész teret 4 különálló szektorra osztjuk.

Az integrált mikrofon és a hangsugárzó kétirányú kommunikációt tesz lehetővé , ha a Piper Classic-t babysitterként használja, vagy használja, hogy nyomon kövesse a kedvencét, amíg dolgozik. A fényképezőgép érzékeny érzékelőket is tartalmaz, amelyek intenzitása szabályozható, és amelyek működését automatikus műveletek indíthatják el. Az érzékelők aktiválásakor a 30 másodperces szekvencia automatikusan fel van töltve a gyártó felhő tárolására.

Z-hullám HUB

A Z-Wave az új protokoll, amelyet vezeték nélküli kommunikációra használnak az intelligens háztartási gépekkel. Támogatásának köszönhetően a Piper kamera az otthoni központ irányító központjává válhat, így a hőmérsékletet, a világítás intenzitását bárhol és bármikor vezérelheti és programozhatja, valamint a kompatibilis intelligens készülékek, például televíziók, redőnyök, garázs ajtók,

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piper Classic fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piper Classic bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Piper Classic bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piper Classic weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piper Classic weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ