A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Piper NV fekete

Termékkatalógus
Piper NV fekete
Kamera - all-in-one kivitel (biztonsági kamera, meteorológiai állomás, Z-Wave HUB), vezérlés tabletről vagy okostelefonról, halszem objektív 180°-os látószöggel, sziréna, automatikus felvétel, mozgás-, hang-, hőmérséklet-, páratartalom- és fényintenzitás-érzékelő
Kód:  EAIS011c Termékszám:  PI-P1.5-EU-B-M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Piper NV fekete

Egy kompakt megoldást keresel a háztartásodod számára, meteorológiai állomással és a nagyteljesítményű Z-Wave HUB-bal? Próbáld ki ezt a fekete színű Piper NV kamerát, amely mindezen funkciót biztosítani tudja számodra! A készüléket pedig egyszerűen tudod vezérelni közvetlenül az okostelefonodból vagy a tabletedből.

Ez a Piper NV kamera tele van mindenféle funkcióval. Hála a fish-eye objektívnek, 180°-os látószöggel rendelkezik. A HD felbontású kép az okostelefon vagy a tablet képernyőjén jelenik meg, ahol négy különböző részre osztható. Ráadásul a Classic modellel szemben ez éjellátó üzemmóddal is rendelkezik.

Ez a Piper kamera mozgás-, hang-, hőmérséklet-, páratartalom- és hőintenzitás-érzékelővel is el lett látva. A különböző eredményekből pedig különféle következtetést tudsz majd levonni.

Fő előnyök

  • Kompakt otthoni biztonsági eszköz
  • Minőségi HD kamera 180°-os lefedettséggel
  • Nagyteljesítményű sziréna
  • Mozgás-, hang- és számos más érzékelő
  • Biztonsági kamera, meteorológiai állomás és a Z-Wave Hub egyben
  • Okostelefonról és tabletről is vezérelhető
  • A rögzített biztonsági videó ingyenes mentése
  • Ideális központi eleme az okosotthonnak
  • On-line videóközvetítés
  • Éjellátás, hogy még éjjel is mindent kontroll alatt tarhass

"Okos" biztonság

A fish-eye objektív lehetővé teszi a neked tetsző konkrét pontokra való elektronikus ráközelítést. A mikrofonnal és a hangszóróval együtt a kamera kétoldalú kommunikációra is felhasználható, ezáltal a felhasználása igen csak széleskörűnek mondható. A házikedvenc szemmeltartásától kezdve az otthon tartózkodók figyelésén át egészen a babysitter funkcióig szinte bármire használható.

Mozgás vagy hang érzékelése során bekapcsol az automatikus videófelvétel, amelyet a kamera azonnal az ingyenes felhőtárhelybe ment. Ráadásul még a mobiltelefonodra is érkezik egy SMS a figyelmeztetéssel, és lehetőséged adódik a 105 dB-es sziréna beindítására is.

Ha pedig a berendezés nem kap elektromos energiát a hálózatból, akkor automatikusan átvált az akkumulátorról történő üzemre.

Mindig naprakész időjárási információk

A beépített érzékelők jóvoltából mindig naprakész rálátásod lesz a benti és kinti hőmérsékletre, páratartalomra, megvilágítás szintjére, hangerőre és mozgásokra. Az átlátható alkalmazáson belül pedig mindezt könnyedén áttekintheted, és különféle automatikus szabályrendszereket is alkothatsz belőlük. Ideális választás egy okosotthonhoz, ahol még a fűtés be- vagy kikapcsolásánál vagy a rolók fel- vagy lehúzásánál is adatokat szolgáltat számodra.

Az okosotthon központja

Az univerzális Z-Wave protokoll segítségével, amely az okosotthonhoz csatlakoztatott ezsközök közötti kommunikáció során van használva, a Piper kamerát központként is használhatod. A letöltött alkalmazás segítségével mindenhonnan hozzá tudsz majd férni a háztartásod információihoz és vezérléséhez egyaránt. 

Vezérelhetsz egyes elemeket, de akár feladatok egész sorozatát is kioszthatod. Ez a Piper NV verzió egy nagyobb teljesítménnyel rendelkező 500-as sorozatú Z-Wave controllerrel kapható.

Az eladó figyelmeztetése:
A rögzített hang és/vagy képanyagok kizárólag a felvételen szereplő személyek beleegyezése mellet terjeszthetők, ha ez nélkül történik meg a terjesztésük, akkor a felvételen szereplő személyek személyiségi jogai sérülnek, amely törvénybe ütközik. A különböző eseteket, amelyek során a felvételen szereplő személy beleegyezése nélkül felhasználható a hang és/vagy képanyag, a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

 

Paraméterek

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piper NV fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piper NV černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Piper NV čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piper NV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piper NV.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ