Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml

Termékkatalógus
Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml
4,5 4 értékelés
Napozó spray - arcra, - 23 950 Ft/1 l
Kód:  KSOP0142 Termékszám:  3574660627732

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml Megszűnt

Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml

A Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF 30 egy olyan kozmetikai termék, mely a napfénynek kitett bőr ápolására szolgál. A Piz Buin svájci márka alaposan teszteli termékeit sivatagban és más extrém körülmények között, így termékei 100%ban megbízhatóak. Ez a fényvédő spray a szabadtéri tevékenységek rajongói számára készült, de a strandok és medencék nyújtotta pihenést kedvelők számára is kiváló választás.

A könnyű, olajmentes, hidratáló permet gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros érzést hagyna a bőrön. Nem tömíti el a pórusokat és biztosítja a bőr optimális légzését. A vízálló termék SPF 30 fényvédő faktorral védi a bőrt a leégéstől és a káros UVA/UVB sugarakkal szemben. Biztosítja az egész napos hidratálást, és megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, hámlását és a korai bőröregedést. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Exkluzív Helioplex ™ technológiát tartalmaz, mely védelmet nyújt az UVA és UVB sugarakkal szemben, biztosítja az egész napon át tartó hidratálást, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását és a leégést. Az E-vitamin legyőzi a szabadgyököket és megakadályozza a bőr öregedését. Gengéden ápolja a bőrt, védi a káros napsugaraktól, miközben tökéletesen hidratálja azt!

Hatóanyagai:

  • A Helioplex ™ technológia celluláris védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen, biztosítja az egész napon át tartó hidratálást, megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását és hámlását, biztosítja a leégés elleni stabil védelmet.
  • Az E-vitamin legyőzi a szabadgyököket és megakadályozza a bőröregedést.
  • SPF 30 védi a bőrt a napfény káros sugaraitól.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
A terméket 20 perccel a napozás előtt fújd a bőrre kb 15 cm-es távolságból és egyenletesen oszlasd el a testen. Ismételjük meg, ha szükséges, különösen hosszabb ideig tartó fürdőzés vagy törölközés után. Ne permetezd közvetlenül az arcodra, fújd a terméket a tenyeredre és úgy oszlasd el arcodon.

Kiszerelés:
200 ml

Összetevők:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Butylene Glycol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, VP/Hexadecene Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Linseed Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
30 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piz Buin In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30, 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIZ BUIN In Sun Ultra Light Sun Spray SPF30 200 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ