A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Planet Pool

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Planet Pool márka

Planet Pool: minőség a medencék világában

A német CF-GROUP cég becsületes munkájának egyik gyümölcse a Planet Pool termékcsalád, amely az úszómedencékre, pezsgőfürdőkre, medencetechnikákra és a medencék vizének tisztítására összpontosít. A Planet Pool kiváló minőségű és innovatív termékei nem csak a német piacon, hanem számos más európai országban, köztük Magyarországon is megtalálhatók. Megbízható német minőség, 60 év tapasztalat és professzionális hozzáállás - ennek köszönhető, hogy a Planet Pool termékei elnyerték a vásárlók bizalmát, és a vállalat Európa legnagyobb úszómedencei termékszállítójává vált.

Planet Pool homokszűrő

Kristálytiszta víz a Planet Pool homokszűrők segítségével

A Planet Pool homokszűrők egyedülálló, kristálytiszta vizet biztosítanak medencékben vagy pezsgőfürdőkben. Ez a német minőségi technológia ugyanazon az elven alapul, mint a természetben fellelhető víztisztító folyamat - az éles peremű kvarchomok hatékonyan felfogja az összes szennyeződést. A Planet Pool szűrőberendezés biztosítja a szórakozást és a kikapcsolódást egy kristálytiszta medencében.

Planet Pool medence porszívók a precíz tisztaságért

Annak érdekében, hogy medencéd valóban szép és kiválóan karbantartott legyen, a Planet Pool automata, félautomata és kézi medence porszívókat kínál. Könnyűek, kiváló minőségűek, könnyen kezelhetők és nagy szívóteljesítménnyel rendelkeznek. A tisztítási folyamat kábel nélkül is végezhető - mivel a Planet Pool népszerű AKU porszívói tisztán tartják a medencefeneket, és megszabadítják a legkisebb szennyeződésektől is. Ráadásul a medence porszívó által keltett örvények javítják a vízminőséget.

Planet Pool medence porszívó
Planet Pool hőszivattyúk

Úszás egész évben a Planet Pool hőszivattyúknak köszönhetően

A Planet Pool hőszivattyúnak köszönhetően nem kell többé az időjárás szeszélyeire figyelned, hanem Te magad határozhatod meg a fürdőszezon kezdetét és végét. A szivattyúk könnyen telepíthetők és működtethetők, nagy teljesítményűek, csendesek és egész évben képesek üzemelni. Ráadásul kímélik a környezetet és a pénztárcát, mivel energiatermelésük akár 80%-a a levegő hőmérsékletéből származik.


Planet Pool szolárzuhanyok: Válaszd a praktikusságot

A Planet Pool kültéri szolárzuhanyok nagyszerűek, függetlenül attól, hogy a forró nyári napokon szeretnéd felfrissíteni magadat, vagy csak megmosakodnál, mielőtt bemennél a medencébe. Az innovatív szolártechnológia képes a csövekből származó hideg vizet akár 60°C-ra felmelegíteni, így a szolárzuhany képes mindig meleg vízzel szolgálni. A vízhőmérsékletet is könnyen szabályozhatod.

Planet Pool szolárzuhany

Bazénový vysavač Orca 300

1 termék
Planet Pool kerti zuhany lap
Kerti zuhany - anyaga WPC, hordozható, barna kivitel
64 420 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CFGr0010

Planet Pool

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ