A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Plantronics BacApproxeat FIT 300 kék

Termékkatalógus
Plantronics BacApproxeat FIT 300 kék
Fej-/fülhallgató Bluetooth v3.0, frekvencia tartomány 20Hz-20kHz, érzékenység 106dB
Kód:  MS030b5d5a Termékszám:  208306-99 Gyártó honlapja:
Plantronics BacApproxeat FIT 300 kék Megszűnt

Plantronics BacApproxeat FIT 300 kék

Adjon hozzá sok kedvenc dalt az edzéshez, vagy sétáljon át a Plantronics BacApproxeat FIT 300 vezeték nélküli vezeték nélküli fejhallgatók teljes skáláján. Első osztályú hangzást, állandó hangminőséget és mindenekfelett kék színű designt kínálnak . Ráadásul a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően már nem kell foglalkoznia a kusza kábellel.

A Plantronics BacApproxeat FIT 300 Bluetooth headset legfontosabb jellemzői kék színben

  • Vezeték nélküli fejhallgatók sportos használatra
  • A kiváló minőségű feldolgozásnak köszönhetően hosszabb viselésre is alkalmasak, például séták során
  • Akár 6 órányi hallgatás egy töltésnél
  • DeepSleep üzemmód az energiatakarékosság érdekében
  • Vízállóság IP × 5 szabvány szerint
  • Védő P2i nanorészecske
  • Beépített mikrofon a kényelmes híváshoz

Tartós vezeték nélküli fejhallgató

A Plantronics BacApproxeat FIT 300 minőségi sport fejhallgató és fejhallgató egyben. A védő P2i nanolayer mindig tartja a fejhallgatót vízállóvá, és védi őket az esőtől, a kiömlött vizektől és a verejtékektől, így nehézségek nélkül is megteheti. Ezenkívül ez a modell az IPx 5 burkolata , ezért tavaszi eső elleni védelem alatt áll. Természetesen nem illik a vízbe. akár vízmentesen 1 m mélységig 30 percig.A rugalmas fülbevaló kényelmes viselet minden edzésen. Az egyszerűen kezelhető vezérlőkkel mozgás közben vezérelheti a zenét vagy a hívásokat. 

Tökéletes hang és jó állóképesség

A nagyteljesítményű hangsugárzók kiváló minőségű hangzást biztosítanak, erős basszust, természetes középpontokat és éles magasságokat .Az integrált Li-Ion akkumulátor 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé . Ha hosszú ideig nem használja az energiát, akkor a fejhallgatók automatikusan leállnak, amikor kijönnek a Bluetooth-ból. Az akkumulátor töltése mindössze 2 órát vesz igénybe. Válság esetén 15 perc töltés elegendő egy órára, hogy meghallgassa kedvenc dalait.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT 300 modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT 300 modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT 300 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT 300 blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ