Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék
4,7 3 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, Bluetooth, zajcsökkentés, frekvenciatartomány: 50 Hz - 20000 Hz
Kód:  MS030b5d5 Termékszám:  206001-05
Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék Megszűnt

Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék

Teljes stabilitás és tartósság

A P2i nanotechnológiás védőbevonat mindig nagymértékű vízállóságot biztosít: védelmet nyújt az eső, a fröccsenő víz és az izzadtság ellen, így semmi sem állhat az edzésed útjába. A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően pedig többet nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod.


Mozgásra tervezve

. A fülhallgató rugalmas és kényelmes külseje lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú testmozgás során viseld. Az egyszerű hívásfogadó és zenevezérlő gombok segítségével mozgás közben is vezérelheted a zenéidet, vagy fogadhatod a beérkező hívásaidat. A csomag részét képező neopren telefon tok megfelelő tároló helyet biztosít a fejhallgatódnak és az okostelefonodnak egyaránt.


Tökéletes hangzás, zajok nélkül

A nagy teljesítményű hangszórók tökéletes hangzást garantálnak erőteljes basszussal, természetes középhangokkal és éles hangmagassággal. A fejlett digitális szűrők rendkívüli, zaj- és visszhangmentes hangtisztaságot produkálnak a hívások során. Továbbá, a széles dinamikus tartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget, amely tökéletesen természetesnek hangzik.


Maradj mozgásban 

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órás zenehallgatást és 6 órás beszélgetési időt tesz lehetővé, valamint 14 napos készenléti idővel bír. Az energiatakarékosság érdekében hosszú idejű inaktivitás esetén a headset automatikusan alvó üzemmódba vált. Az akkumulátor újratöltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat FIT Bluetooth Headset - kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ