A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Plantronics Backbeat FIT fekete

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat FIT fekete
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre akasztható, zárt, Bluetooth, IP57 védettség, frekvenciatartomány: 50 Hz - 20000 Hz, 105 dB/mW érzékenység, 13 mm-es átalakító, akár 8 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  MS030b67 Termékszám:  209867-99 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Backbeat FIT fekete

Ezzel a különleges készlettel – elsősorban a zenének köszönhetően – hosszabban és keményebben edzhetsz majd. A csomagban egy fekete színű fejhallgató, egy vízálló tok, valamint egy hat hónapos prémium előfizetés található a PEAR néven ismert alkalmazáshoz. A Plantronics Backbeat FIT a speciális kialakításának hála rengeteg különféle sporthoz használható. Borítása víz és nedvesség álló is egyben, tökéletesen megfelelve ezzel az IP57 védettségi szintnek. Hallgass zenét megállás nélkül akár nyolc órán keresztül. Ha épp sietsz valahová, akkor a fejhallgatót elég mindössze 15 percig töltened, az is elég lesz egy teljes órányi használathoz.

A fekete Plantronics Backbeat FIT vezeték nélküli fejhallgató fő jellemzői

  • fekete színű, sportos fejhallgató Bluetooth technológiával
  • Praktikus nyakrögzítővel
  • A fejhallgató vízálló borítással rendelkezik (IP57 védelmi osztály)
  • Teljesen feltöltött állapotban akár 8 órányi üzemidő
  • A Backbeat FIT izzadságálló borítással büszkélkedhet
  • A fejhallgató kialakítása egyszerűen lenyűgöző
  • A csomag része egy vízálló tok és egy hat hónapos előfizetés a PEAR + alkalmazásra
  • A Plantronics Backbeat FIT készlet mind a mikrofont, mind a vezérlőt tartalmazza

Kifinomult Bluetooth fejhallgató

A mikrofont és a hívások fogadására/zenehallgatásra használható gombokat is megtalálhatod a fejhallgatón. A különleges kialakításnak köszönhetően sportolás közben nem kell attól tartanod, hogy nem hallod majd például egy közeledő autó zaját. Az vízálló és gyorsan száradó újratöltő tok akár 10 órányi pluszt is hozzáadhat majd az üzemidőhöz. A Plantronics Backbeat FIT megvásárlásával korlátlan hozzáférést szerezhetsz a 12 PEAR Personal Coach és hat hónapos előfizetést a PEAR+ néven ismert alkalmazásokhoz. Utóbbival világhírű edzők és sportolók coaching tanácsaiba is belekóstolhatsz.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat FIT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ