30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PLANTRONICS BACKBEAT Pro+ Bluetooth Headset - fekete

Termékkatalógus
PLANTRONICS BACKBEAT Pro+ Bluetooth Headset - fekete
Bluetooth Headset - Bluetooth 4.0 + EDR (100 m-ig, BT Class 1), A2DP, kihangosító funkció, dupla mikrofon, akár 24 órás zenehallgatási idő, intelligens érzékelő technológia
Kód:  MS030b5g1 Termékszám:  204800-05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLANTRONICS BACKBEAT Pro+ Bluetooth Headset - fekete Megszűnt

PLANTRONICS BACKBEAT Pro+ Bluetooth Headset - fekete

Nem tudsz élni zene nélkül? A kivételes Plantronics Backbeat Pro+ fejhallgató hihetetlen hangminőséget biztosít, akár számítógépről, akár mobiltelefonról hallgatsz zenét. Ennek köszönhetően mindig és mindenhol páratlan hangzásélményben lehet részed. A fejhallgató vezeték nélkül Bluetooth technológiával is fel lett szerelve, amely akár 100 méteres hatótávolsággal is rendelkezhet. Az akkumulátor egyetlen töltéssel 24 órás zenelejátszásra is képes. A fejhallgató Smart Sensor technológiája minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet, mivel leállítja a zenét, amikor leveszed a fejhallgatót, és újraindítja, miután ismét felvetted. A vezeték nélküli USB adapternek hála többé nem lesz gondod az összegubancolódott kábelekkel.

Legfőbb jellemzői

  • Rendkívüli fejhallgató a kivételes zenei élményért
  • Kiváló hangminőség és érdekes funkciók
  • Vezeték nélküli Bluetooth technológia akár 100 méteres hatótávolsággal
  • Akár 24 órás zenehallgatás egyetlen feltöltéssel
  • Smart Sensor (Intelligens érzékelő) technológia - automatikusan megszakítja a zenét, amikor a fejhallgató eltávolításakor
  • Vezeték nélküli USB adapter
  • Páratlan kényelem a felhasználók számára
  • A nagyobb biztonság érdekében a fejhallgató levétele nélkül is hallhatsz egy keveset a környezeti zajokból

Tökéletesen biztonságos és kényelmes fülhallgatók

A zenehallgatás élménye nem csak a hang minőségétől, de a fülhallgatók nyújtotta kényelemtől is függ. A headset párnázott fülhallgató hosszú ideig tartó kényelmet biztosítanak. Amennyiben kint is szeretsz zenét hallgatni, akkor az OpenMic funkciót imádni fogod: segítségével a környezeti zajok könnyedén elkülöníthetőek a hallgatott zenéktől. Ez leginkább a forgalmas helyeken tesz jó szolgálatot. A fülhallgatókat egy nylon hordtáskában bárhová magaddal viheted.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLANTRONICS BACKBEAT Pro+ Bluetooth Headset - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat Pro+ černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat Pro+ čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics Backbeat Pro + Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics Backbeat Pro + Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ