A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér

Termékkatalógus
Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér
4,5 17 értékelés
Headset - Bluetooth 4.1, kettős mikrofon, egyszerre akár két Bluetooth eszközhöz is csatlakoztatható
Kód:  MS030e3t Termékszám:  203622-65

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér

Teljes szabadság

Pihentesd a kezed, míg telefonálás közben más tevékenységekkel foglalkozol! Az innovatív kialakítású Platronics Exlporer 500 headset lehetővé teszi számodra, hogy vezetés közben is biztonságosan válaszolj a sürgős hívásokra. A termék elegáns, mégis praktikus külsejével, valamint remek ergonómiai kialakításával kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.


Hang alapú utasítások

A vezeték nélküli technológiának köszönhetően többé nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod. A headset támogatja a hang alapú tárcsázást és az egyéb hangutasításos funkciókat. Az eszköz nyelvezete egyszerűen beállítható, amelynek köszönhetően a headset mindig pontosan értesít az akkumulátor merüléséről, a kapcsolatszakadásról és más fontos információkról.


Kiváló hang, zajos környezetben is

A beépített kettős DSP zajcsökkentő technológiával ellátott mikrofon tökéletes hangminőséget garantál. A headsetet Bluetooth 4.1-en keresztül csatlakoztathatod, az A2DP és AVRCP profiloknak köszönhetően pedig egyszerűen streamelheted kedvenc zenéidet. A Multipoint technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre két Bluetooth eszközhöz csatlakoztasd a terméket.


Nagy akkumulátor kapacitás

A nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátornak köszönhetőn a headset akár 7 órás beszélgetési időre is képes. Az újratöltésről USB-kábel gondoskodik, amely az USB-s autós töltővel együtt a csomag részét képezik. A mágneses csuklópánt segítségével a headsetet egyszerűen felhelyezheted a táskád fülére, a kulcscsomódra vagy ahová csak szeretnéd.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Az iránt érdeklődöm, hogy a Plantronix Explorer 500-as Bluetooth headset kompatibilis-e IPhone 8-as készülékkel. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Antal István

Kérdések és válaszok: Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér
Kiegészítők: Plantronics Explorer 500 Bluetooth Headset - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Explorer 500 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Explorer 500 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500, weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ