Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Plantronics Explorer 500 fekete

Termékkatalógus
Plantronics Explorer 500 fekete
4,7 48 értékelés
Headset - Bluetooth v4.1, duál mikrofon, két telefon csatlakoztatható
Kód:  MS030e3s Termékszám:  203621-65 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 500 fekete

Teljes szabadság

Szabadítsa fel kezeit a telefonos hívások lebonyolításakor és szentelje teljes figyelmét az egyéb tevékenységekre.Plantronics Explorer 500 innovatív kialakítású fejhallgató lehetővé teszi Önnek, hogy biztonságosan fogadja a sürgős hívásokat még vezetés közben is az autóban. A fejhallgató elegáns, mégis praktikus kialakítású, kiváló ergonómiája pedig megfelelő a mindennapi használatra.


Hangutasítás vezérlés

A vezeték nélküli technológia örökre megszünteti a kusza fejhallgató problémáját. A készülék támogatja a hanghívást és más hangutasítások fogadására is használható. Állítsa be könnyen a készülék nyelvezetét, hogy az időben tudja értesíteni Önt arról, ha esetleg merül az akkumulátor, nincs jel vagy bármely egyéb fontos dologról.


Kiváló hangzás még zajos környezetben is

A beépített kettős mikrofon DSP zajcsökkentő hatással biztosítja a hívások tökéletes minőségét. A Bluetooth headset 4.1 csatlakozással működik, és az A2DP és AVRCP profiloknak köszönhetően zenét hallgatni is könnyen tud rajta. A Multipoint technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre akár két telefont is csatlakoztasson.


Nagy akkumulátor élettartam

A nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátorral akár 7 órán keresztül is használhatja a headset-et. A feltöltéséhez szükséges mágneses USB kábelt a csomag tartalmazza. Ez egy autós USB  adapter. A mágneses zárnak hála a headset könnyen rögzíthető például a táska hevederéhez, kulcsokhoz vagy bárhova, ahová szeretné.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Explorer 500 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Explorer 500 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Explorer 500 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 500 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ