30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Plantronics GameCom 818 fekete

Termékkatalógus
Plantronics GameCom 818 fekete
4,3 4 értékelés
Fej-/fülhallgató Mac és PS4, gazdag sztereó hang, párnázott kialakítás, a vezeték nélküli hatótávolsága 12m, az akkumulátor élettartama akár 10 órán át egy töltéssel
Kód:  MS030b44h Termékszám:  203918-05

Plantronics GameCom 818 fekete

Gaming headset zajszűrő a fő mozgatórugója lenyűgöző hangvisszaadás keserű a legfinomabb részleteket is. Ő tudni fogja, mikor kell akcióba lépnek, és ösztönzi elvtársak. Vagy megmenteni az életét, mert akkor hallani az ellenséget, mielőtt azok hallani. Fejhallgató univerzálisan alkalmazható különböző platformokon. Játssz a PC, Mac, PlayStation 4.

Együtt más

A fejhallgató is alkalmasak tárgyal csapat tagjai a meccsek alatti. Érzékeny mikrofon rögzíti tiszta hangot és zajszűrő meg fogja érteni minden utasítást. Beszélgetések csapattársai mindig tisztán hallható ellenére eszeveszett préselés billentyűzet és egér.

vezeték nélkül

Felejtsd el a kábel összegubancolódását vagy zavaró kezek és küzdelem kábelek nélkül. Vezeték nélküli átvitel zajlik megbízhatóan távolsága akár 12 méter. Ha azt szeretnénk, hogy zenét hallgatni, akkor mozoghat a helyiségben, és a héj közötti váltáshoz számokat a lejátszási lista. A beépített akkumulátor látja el energiával a készülék akár 10 órán át egyhuzamban.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics GameCom 818 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Gamecom 818 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Gamecom 818 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Gamecom 818 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Gamecom 818 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ