A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Plantronics GameCom D60 Fekete

Termékkatalógus
Plantronics GameCom D60 Fekete
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató Mac / PC / Xbox One / PS4, gazdag sztereó hangzás, párnázott kialakítás
Kód:  MS030b46 Termékszám:  203082-05

Plantronics GameCom D60 Fekete

Top sztereó gaming headset célja minden szerelmeseinek, akik szeretnék élvezni a kiváló minőségű hang a hosszabb játékmenetek nélkül zavarja az Ön környezetében. Ők elcsábított nemcsak a nagy minták, hanem egy szép árat. One érdekes tulajdonsága ez a modell egy speciális keverő, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják több audio források, és természetesen, a hangerőt. Amikor játszik a beállításokat, így akkor lehet váltani a hangot, szerencsejáték, IM, vagy mobiltelefon.Erőteljes 40mm átalakítók biztosítják a kristálytiszta hangot és teljes basszus. A tiszta kommunikáció csapattársak, vagy ellenséget a csatatéren, a fejhallgató mikrofon combo elnyomja a zajt, így teljes mértéApproxen koncentrálni a műveletet.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi játék fejhallgató kedvező áron
  • kényelmes párnák
  • könnyűszerkezetes építés
  • A jó design, fekete
  • Mikrofon zajcsökkentés
  • Blender ötvözi akár három hangforrások
  • 3,6 m-es kábel

Kényelmi fontos

Plantronics GameCom D60 jó minőségű és kényelmes párnázat, amely kombinálva a könnyű kialakítás kiváló kényelmet még a hosszabb kopás. Továbbá, nagyon hatékonyan elkülöníteni a környezeti hang, és akkor teljes mértéApproxen koncentrálni a játék. Blender van egy nagyon világos és egyszerű a használata, és hivatkoznak rá, mint az optikai és USB vagy 3,5 mm-es jack.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Gamecom D60 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Gamecom D60 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics Gamecom D60 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics Gamecom D60 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ