AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Plantronics RIG 400HX

Termékkatalógus
Plantronics RIG 400HX
Fej-/fülhallgató - Gaming headset, könnyű és állítható váz, hajlítható zajszűrő mikrofon, Xbox One-hoz, 3.5 mm jack dugó, 1.3 méteres kábel
Kód:  MS030b5a5n Termékszám:  206807-05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 400HX

A Plantronics RIG 400HX kitűnő választás bármely Xbox One játékos részére. Első pillantásra lehet, hogy csak a robusztus és időtálló design a feltűnő, de közelebbről megvizsgálva a RIG 400HX ennél sokkal több - ami igazán fontos az belül van. Az elhívatott játékosok számára készült fejhallgató minőségi hangzást nyújt. A kifinomult kialakítás többórás játék után is megfelelő kényelmet biztosít.

Főbb jellemzői

  • Xbox játékokhoz tervezve
  • Robusztus és időtálló design
  • 40 mm-es meghajtók melyek biztosítják a játék kristálytiszta hangzását
  • Szigetelt fülpárnák melyek kizárnak minden környezeti zajt
  • Extra kényelem a fülpárna memóriahabjának és párnázott fejpántjának köszönhetően
  • Levehető mikrofon, zajszűrő funkcióval

A tökéletes fejhallgató mely biztosítja a győzelmet

Vesse bele magát a videojátékok világába a RIG 400HX fejhallgatóval mely tökéletes hangzást nyújt kalandjainak. A hangszórók teljesítményét a 40 mm-es, alacsony frekvenciájú rezonátorok biztosítják. A meghajtók ezen felül garantálják a kristálytiszta hangzást és a mély, erőteljes basszust. A RIG 400HX fejhallgatóval egy robbanásról se marad le, hála az intenzív hangélménynek. Uralja a virtuális valóság harctereit és legyen Ön a végső győztes!

Kényelem többórás játék után is

A fejhallgató professzionális játékosoknak lett kifejlesztve, aminek érdekében a szigetelt fülpárnák minden környezeti zajt kiszűrnek. Merüljön el teljesen a játékok világában, koncentráljon és álljon mindig a dobogó legfelső fokán. A kipárnázott fejpánt és a memóriahab fülpárnák biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmet akár többórás játék után is. Az egyedülálló, levehető mikrofon zajszűrő funkcióval van ellátva.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 400HX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 400HX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 400HX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics RIG 400HX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics RIG 400HX.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ