AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Plantronics RIG 4VR - Fehér

Termékkatalógus
Plantronics RIG 4VR - Fehér
Gamer fejhallgató - Playstation VR és Playstation 4-hez, zajcsökkentés, kábelhossz 1,2m
Kód:  MS030b5a5d Termékszám:  206816-05 Gyártó honlapja:

Plantronics RIG 4VR - Fehér

A Plantronics RIG 4VR mikrofonos fejlhallgató kiváló választás minden játékos számára, akik a PS4 konzolban és a VR-ban lelik örömüket. Természetesen nem fog csalódást okozni számítógépek vagy más játékkonzolok esetében sem. Első látásra a készülék rendkívül robusztus és időtlen kialakítással rendelkezik, de ha jobban megvizsgálod, látni fogod, hogy ehhez a készülékhez hasonlót még sosem fogtál a kezedben! Kiélvezheted a kiváló minőségű hangzást, amelyet kifejezetten a VR játékokhoz terveztek. A fejhallgató kifinomult dizájnja lehetővé teszi a kényelmes viseletet még akkor is, ha virtuális szemüveget is viselsz a játék közben.

Legfontosabb jellemzők

  • RIG 4VR fejhallgató PS4 és VR játékokhoz
  • Első látásra is robusztus és időtálló megjelenés
  • 40 mm-es hangszórói kristálytiszta hangzást és erőteljes basszust nyújtanak 
  • Nyitott kialakítású fülpárnák, hogy még több órányi játék után is kiélvezhesd a kényelmet
  • A kényelemről fülpárna és fejpánt gondoskodik
  • Levehető mikrofon zajszűrő funkciókkal

Precíziós fejhallgató a virtuális valósághoz

Kalandozz a virtuális valóság világában a RIG 4VR fejhallgatóval, amely tökéletes hangzást biztosít majd kalandjaidhoz. Erőteljes 40 mm-es hangszórói alacsony frekvenciájú rezonátorokkal rendelkeznek, így tiszta, részletgazdag hangzást tesznek lehetővé, hibátlanul mély basszussal. A minőségi kialakításnak köszönhetően egyetlen suttogást sem hagysz majd figyelmen kívül. Ez lehetővé teszi a lelkes játékosok számára, hogy dominálják a virtuális világ csataterét, és így minden verseny győztesévé válnak.

Kényelem akár többórás játék során is

Ez a modell a profi játékosok számára készült, ugyanis akusztikailag nyitott szerkezetű fülpárnákkal rendelkezik. A legmaximálisabb kényelmet nyújtja, még hosszú, játékkal töltött órák esetében is. A fejhallgató struktúrája kiváló szellőzést tesz lehetővé, így visszaszorítva az izzadást. A puha, párnázott fülrészek felveszik fejed formáját és hozzásimulnak ahhoz, a kényelmes fejpántot pedig szintén órákig viselheted zavartalanul a fejeden. A készülék érdekes funkciója a levehető, zajszűrővel rendelkező mikrofon. A csomag szintén tartlamaz PC/MAC és mobiltelefonhoz történő csatlakoztatásra szolgáló kábelt.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Platform
PC, PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 4VR - Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 4VR bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 4VR biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 4VR Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 4VR Weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ