Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Plantronics RIG 500HS fekete

Termékkatalógus
Plantronics RIG 500HS fekete
Gamer fejhallgató - PS4-hez, könnyű és konfigurálható keret, rugalmas zajcsökkentő mikrofon, 3,5 mm-es csatlakozó, 1,3 méteres kábel
Kód:  MS030b5a9e Termékszám:  206055-05

Plantronics RIG 500HS fekete

PS4 vagy PS Vita büszke tulajdonosa vagy? Akkor a te igényeidnek megfelelő ez a Plantronics fejhallgató. A RIG 500HS CAMO fejhallgató olyan hangzást nyújt, amelyre szükséged lehet a nagyigényű, erőteljes csatákhoz, mindezt kényelmes viseletként. A fülhallgatót közvetlenül ezekhez a játékkonzolokhoz optimalizálták és hivatalos engedéllyel is rendelkezik. Nagyon pontos kialakítása, kiváló hangzása, ügyesen megoldott állítható fejpántja és nem utolsó sorban kedvező ára teszi ezt a fejhallgatót keresetté. 

Legfontosabb jellemzők

  • Optimalizált a PS4 és PS Vita számára
  • Könnyű és állítható fejpánt
  • Kiváló játék headset kedvező áron
  • A szigetelt párnák elnyomják a zavaró háttérzajokat
  • Zajszűrő mikrofonnal

A kényelem a fontos

A Plantronics fejhallgatóval, amely biztosítja a maximális kényelmet, teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz. A szigetelt fülpárnák teljesen elnyomják a külső zajokat, hogy semmilyen háttérzaj ne zavarhasson. A RIG 500HS fülhallgatót úgy tervezték, hogy saját igényeidnek megfelelően tudj változtatni az alkotóelemein. Használd a zárt kialakítást, hogy zavartalanul elmerülhess a játékban, vagy a fülpárnák nyitott kialakítását a szellőzés biztosításához a hosszabb küldetésekhez. A rugalmas keret átlátszó vagy terepmintás színváltozatokra is cserélhető.

 

 

Paraméterek

Platform
PlayStation 4 Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 500HS fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 500HS ARCTIC CAMO černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 500HS ARCTIC CAMO čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HS ARCTIC CAMO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HS ARCTIC CAMO schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ