AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Plantronics RIG 500HX, fekete

Termékkatalógus
Plantronics RIG 500HX, fekete
Fej-/fülhallgató - gamer headset, könnyű és konfigurálható fejpánt, rugalmas zajcsökkentő mikrofon, 3.5mm-es jack, 1.3m-es kábel
Kód:  MS030b5a9g Termékszám:  204805-05

Plantronics RIG 500HX, fekete

A Plantronics RIG 500HX csúcsminőségű headset a prémium RIG 500-as sorozatra épül és a 3,5 mm-es jack bemenet lehetővé teszi Xbox ONE csatlakoztatását is. A precíz kivitelezés Önt is meglepetésként éri a remek hangzással, az ügyesen megoldott rugalmas fejpánttal és nem utolsó sorban a kedvező árral. 

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű gamer headset kedvező áron
  • Könnyű és rugalmas fejpánt
  • Zajszűrő mikrofon
  • Akusztikus szigetelésű kényelmes fülpárnák
  • Alkalmas Xbox ONE-hoz

A kényelem fontos

Játékok játszása néha kihívást jelent, de a Plantronics RIG 500HX headsettel, amely garancia a maximális kényelemre, valóban kizárólag a cselekményre kell majd összpontosítania. A memóriahab és rugalmas fejpánt révén akár több órás játszást követően is kényeztető érzésben lesz része. A dübörgő basszusokat és kristály tiszta hangzást a 40 mm-es átalakítók garantálják. Természetesen a headset könnyen levehető, egyirányú zajcsökkentő mikrofonnal lett felruházva, tehát csapattársai tisztán és érthetően fogják hallani.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 500HX, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 500HX černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 500HX čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HX Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 500HX Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ