Shop roku Akvizice ApF HU

Plantronics Voyager Legend

Termékkatalógus
Plantronics Voyager Legend
4,6 149 értékelés
Headset - Bluetooth v3.0, zajcsökkentés, hangvezérlés, három méretű füldugóval, töltővel
Kód:  MS030e82bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Voyager Legend

A Plantronics Voyager Legend headset ötvözi az aktív környezeti zajcsökkentés és a hatékony széllel szembeni hangvédelem előnyeit. Sőt, mi több, ellenálló a nedvességgel és az izzadsággal szemben is, tehát semmi sem akadályoz meg a használatában. További remek technológiai előnyei közé sorolható a hangvezérlés támogatása és a beépített intelligens érzékelő. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően egy olyan páratlan készüléket alkot, amely megkönnyíti a kommunikációt a munkában vagy útközben.

A Plantronics Voyager Legend hands free headset legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes és alacsony tömegű a mindennapos hívásokhoz
  • Bemondja a hívófél nevét + a hangvezérléssel válaszolhatsz a hívásra is
  • Jobb hanghatás a több mikrofonnak illetve a szél- és a környezeti zaj kiszűrésének köszönhetően
  • Multipoint - 2 eszköz csatlakoztatása
  • Ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek
  • Egyszerű töltés mágneses snap-fit rögzítéssel és autós töltővel

Hangutasítások

Az intelligens érzékelő (Smart Sensor) automatikusan felismeri, amikor felveszed a Plantronics Voyager Legend készülékét, így azonnal, egyetlen gomb megnyomása nélkül kezdeményezhetsz hívásokat. Amikor éppen viseled a headsetet és bejövő hívásod érkezik, a hands-free rendszer automatikusan tájékoztat a hívófél személyéről. Ezek után az "Answer" paranccsal fogadhatod a hívást, vagy az "Ignore" paranccsal visszautasíthatod azt. Emellett az intuitív hangvezérlés gomb megnyomásával érdeklődhetsz a akkumulátor töltöttségéről vagy a kapcsolat aktuális állapotáról.

Multipoint

A Plantronics Voyager Legend egyidejűleg akár két eszköz csatlakoztatását is támogatja. Valóban egy olyan eszköz, amellyel kényelmesen bonyolíthatod le a magánjellegű és az üzleti hívásaidat. A headset a fülbe helyezve viselhető, a tartozék segítségével biztosan a helyén marad. A higiéniáról a biztonságos tárolás lehetősége gondoskodik.

Széleskörű csatlakozás lehetőségével

A Plantronics Voyager Legend headset USB kábel segítségével csatlakoztatható a Mac OS vagy a Windows számítógéphez, hogy az egyéni igényeidnek megfelelően optimalizáld a beállításokat. Emellett lehetőséged van az egyszerű MyHeadset Updater segítségével frissíteni a szoftvert.

Az Android és iOs rendszerekre elérhető Find MyHeadset applikáció segítségedre lehet az elkallódott headset megtalálásában. Amikor szükséged van a headsetre, csipogó hangjelzést küldhetsz, és amennyiben a készülék 10 méteres hatótávolságon belül található, rövid hangjelzéssel válaszol. Azonban, ha nincs a hatótávolságon belül, GPS segítségével megjeleníthető az utolsó ismert pozícióját.

Paraméterek

Tömeg
18 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Tömeg
18 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Voyager Legend Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Voyager Legend. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Voyager Legend. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legende. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legende.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ