AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

PLANTUR21 koffein készlet, 2 db

Termékkatalógus
PLANTUR21 koffein készlet, 2 db
Szett - tartalma: Nutri-koffein sampon 250 ml + Nutri-koffein elixír 200 ml
Kód:  KSVL2958s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLANTUR21 koffein készlet, 2 db

A PLANTUR21 koffeines készlet segít a nem megfelelő hajnövekedés problémáján. A készletben találsz egy Nutri-Koffeines 250 ml-es sampont és egy Nutri-Koffeines 200 ml-es elixírt. Ezek a termékek intenzív védelmet nyújtanak az idő előtti hajhullás ellen illetve ápolják a hajat, elősegítik a haj növekedését és fokozzák a haj ellenállását.

A PLANTUR21 koffeines készlet legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető PLANTUR21 koffeines készlet
  • Nutri-koffeines sampont és Nutri-koffeines elixírt tartalmaz
  • Véd az idő előtti hajhullástól és elősegíti az új hajszálak növekedését
  • Összetételében értékes mikro-tápanyagok találhatók
  • A PLANTUR21 koffeines készlet nem tartalmaz szilikonokat

Nutri-koffeines sampon 250 ml

A PLANTUR21 Nutri-Koffeines sampon egy csúcsminőségű hajápoló termék, amelyet a sérült és a festett haj ápolására terveztek. Legfőbb előnye az egyedülálló nutri-koffeines hatóanyaga, amely már 120 másodperces hatóidő után a hajszálak mélyére hatol és a hajhagymáknál előzi meg az energiavesztést. A sampon védi a hajat a korai hajhullástól, helyreállítja az energiáját és számos vitamint biztosít. Összetételét kalciummal, magnéziummal, cinkkel és koffeinnel dúsították amely megerősíti a hajat és elősegíti a növekedését. A termék emellett hidratáló szert is tartalmaz a haj regenerálásáért, amely helyreállítja a káros külső hatások által sérült hajat is. Nem tartalmaz szilikonokat, így még az igazán vékony szálú hajra is ideális.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Citric Acid, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Biotin, Methylparaben, Propylparaben. 

Nutri-koffeines elixír 200 ml

A PLANTUR21 hajtonik egy nutri-koffeines elixír a hajad számára. Olyan aktív hatóanyagokkal készült, amely ellátja a fejbőrt a számára szükséges energiával és vitaminokkal. Kifejezetten alkalmas a sérült, gyenge és hajhullásra hajlamos haj számára. Mérsékli a hajhullás mértékét, elősegíti a haj növekedését és a hajhagymáknál erősíti meg a hajszálakat.

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Biotin, alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, BHT, Citral.

Hatóanyagok

A PLANTUR21 koffeines készletében található értékes mikro-tápanyagok rendkívül jótékony hatással bírnak a hajra és kiemelkedő fontosságúak az egészséges és intenzív hajnövekedés szempontjából.

Koffein - támogatja a haj növekedését
Biotin - szabályozza a hajhagymák energia-egyensúlyát
Cink - a haj legfontosabb nyomeleme és az egészséges hajhagymák növekedésének feltétele
Kalcium és magnézium - javítja a haj ellenállását


Paraméterek

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Gyenge és ritkuló Kész!
Űrtartalom
450 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Gyenge és ritkuló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
450 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLANTUR21 koffein készlet, 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLANTUR21 Kofeinová sada 2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PLANTUR21 Kofeínová sada 2 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ