Akvizice ApF HU Slevy s AP+

PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Kezdő építőkészlet

Termékkatalógus
PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Kezdő építőkészlet
Építőjáték - műanyag, 4 típus, 7-11 játékelem, 18 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4097 Termékszám:  4004943570909
PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Kezdő építőkészlet Megszűnt

PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Kezdő építőkészlet

Az Ön gyermekei is kedvelik Mását és a medvét? Lepje meg őket egy tökéletes ajándékkal a népszerű Mása és a medve sorozatból. A PlayBig Bloxx Mása és a medve - Kezdő készlet 4 különböző játékkészletet tartalmaz: televízió, teázás, napraforgó és főzés. Valamennyi készlet építőelemeket, valamit Mása és medve figurát tartalmaz. Kombinálható más építőkészletekkel.

A PlayBig Bloxx Mása és a medve Kezdő készlet főbb jellemzői

  • kompatibilis más készletekkel
  • medve és Mása figurát tartalmaz
  • a készlet 7-11 játékelemet tartalmaz

A PlayBig Bloxx Mása és a medve Kezdő készlet tartalma

A Mása és a medve Kezdő készletbe 4 különböző építőkészlet tartozik. A medve televíziója medve figurát, tálaló szekrényt, televíziót és fotelt tartalmaz. A Jam készletben Mása figurát, tűzhelyet, serpenyőket, kávéskannát és eper mintás téglát talál.  A teázó készlet része egy medve figura, asztal, székek és egy teáskészlet. A napraforgó készlet pázsitot, bokrokat, napraforgót és Mása figurát tartalmaz. A készletek egymástól függetlenül használhatók, 7-11 építőelemből állnak.

Miért válassza a PlayBig Bloxx Mása és a medve - Kezdő készletet?

A sokszínű Mása és a medve építőkészlettel a népszerű televíziós sorozat rajongói saját Mása és medve figuráikkal játszhatják el történeteiket. A nagy építőelemek a legkisebbek igényeihez igazodnak, könnyű összeilleszteni és szétszedni őket. A PlayBig Bloxx Mása és a medve - Kezdő készlet 18 hónapos kortól 5 éves korig ajánlott, a többi készlet elemeivel is kombinálható. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009.június 18-i 2009/48/EK irányelvének és minden törvényi előírásnak a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE megfelelési nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBIG Bloxx Mása és a medve - Kezdő építőkészlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Starter set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Starter set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Starter set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBIG Bloxx Máša a medvěd Starter set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ