Shop roku MPLA317262

Playstation 3 (PS3) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(2)
RPG
(1)
Lövöldözős
(1)
Versenyzős
(1)
Gyerekeknek
(1)
Szöveg
CS
(1)
SK
(1)
EN
(2)
DE
(1)
HU
(1)
Korhatár
7 éves kortól
16 éves kortól
-

A Playstation 3 játékok a Sony azonos nevű konzoljára készültek. Bár a konzol már 2006-ban megjelent a piacon, továbbra sincs szó régi keletű platformról. A PS3 játékok még ma is megjelennek, és rengeteg olyan exkluzív játékot találsz a kínálatban, amelyeket más konzolon nem játszhatsz. Nézzük meg őket együtt!

Tovább

Munka a PC-n, szórakozás és játékok a PlayStation 3-on

Míg manapság az eszközök közötti különbségek elmosódnak, még mindig igaz, hogy a munka jobban megy PC-n, a szórakozás és a játék pedig PlayStation 3-on. Ez a konzol az egyik első teljesen multimédiás eszköz, amelyen filmeket és zenéket lehet lejátszani, de lehetőséged van az interneten is böngészni. Melyek a PS3 fő előnyei és hátrányai a PC-vel szemben?

Játssz a PS3 játékok bármelyikével a kontroller segítségével

A kontroller most már zökkenőmentesen csatlakoztatható a PC-hez. De még mindig inkább a PS3 játékok játszása során jellemző a használata. Az autókat végül is jobban lehet irányítani egy kormánnyal. Ez sokkal jobb élmény, mint a billentyűzet eszeveszett püfölése a PC-n.

Gameplay - A PS3 játékok egy kicsit lemaradnak a grafikában

A játékminőséget tekintve a PS3 kicsit lemarad a képfelbontás terén. Egy felturbózott PC mindig győzni fog ebből a szempontból a jobb grafika és az egyéb komponensek miatt. A PS3 másik problémája az időnkénti FPS (képkocka/másodperc) esés, ami a kelleténél kicsit szaggatottabbá teszi a játékot.

i

A Sony továbbra is folytatja az új PS3 játékok kiadását

Még ma is jelennek meg újabb és újabb PS3 játékok, annak ellenére, hogy a konzol még 2006-ban látta meg a napvilágot. A Sony csak 2021-re jelentette be hivatalosan a gyártás végét. Egy 2006-os PC-n ma már semmi újdonságot nem tudnál játszani.

Play Station 3 játék

A konzol és a PS3 játékok korábban csomagban voltak elérhetőek.

A PlayStation 3 előnye - az ár

A Playstation 3 talán kevesebbe kerül, mint egy hasonlóan felszerelt PC, de a konzolgyártók máshol szerzik meg a hasznukat, mégpedig a játékokban. Még ha a konzolon spórolsz is, a PS3 játékok többe kerülnek.

?

A Sony PlayStation 3 játékok játszhatók PS4-en?

A PlayStation 4 nem támogatja a régebbi konzolok játékait. A PS3 játékok csak a Gaikai streaming szolgáltatáson keresztül futtathatóak az újabb konzolon.

Használd ki a PS3 játékok exkluzivitását

A PS3 játékok talán nem olyan változatosak, de vannak köztük olyan exkluzív címek, amelyekkel más platformon nem játszhatsz. Melyek a legjobb PS3 játékok, amelyeket a konzolon játszhatsz?

  • Uncharted,
  • The Last of Us,
  • Metal Gear Solid,
  • God of War,
  • Heavy Rain.

A PS3 játékok telepítésének nem kell hosszadalmasnak és bonyolultnak lennie. Csak helyezd be a lemezt és játssz.

Összefoglaló: A Play Station 3 játékok még mindig élményt jelentenek

Ha elviseled a kissé rosszabb grafikát, akkor egy PS3 játék még mindig megéri a befektetést. A konzol hosszú élettartamú, és továbbra is számtalan nagyszerű PS3 játék címet szerezhetsz be rá. Emellett, ha néhány különleges játékkal szeretnél játszani, a PS3 az egyetlen lehetőséged.

  • Multimédiás eszközök.
  • Exkluzív játékok.
  • Rövid telepítési idő.
  • Hosszabb konzol élettartam.
  • Kontroller.
  • Magasabb árú játékok.
  • Alacsonyabb FPS (képkocka/másodperc).
  • Kicsit rosszabb grafika.

Milyen PS3 játék címek szerepelnek a kínálatban?

Ha a gaming a kedvenced, a PS3 játékok rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak, a logikusabban felépített kalandjátékoktól kezdve a sport- és akciójátékokig. A PS3 saját kategóriáját képezik a gyerekjátékok.

A PS3 játékok kedvelt műfaja az akció - pörgesd fel az adrenalinszintedet

PS3-on a legnépszerűbb műfaj az akció, amely számos alkategóriával büszkélkedik. A fő hangsúly mindig ugyanaz: harc az ellenségek hordáival és főnökeikkel, karakterek és fegyverek gyűjtése és fejlesztése, rengeteg effekt és adrenalin.

  • FPS (First-person shooter) a főszereplő szemszögéből játszol.
  • TPS (Third-person shooter) egy akciójáték, amelyben a karaktert és a környezetet egy harmadik személy perspektívájából látod.
  • A túlélőjátékok a túlélésre összpontosítanak. Tipikus példák erre a zombis horror survival játékok.

i

Ha az akció- és brutális játékokat kedveled, választhatsz PEGI besorolás szerint, amely kiszűri az erőszakos, ijesztő jeleneteket, csúnya nyelvezetet, drogot és alkoholt tartalmazó játékokat. A PEGI általában életkor szerint kategorizálja a játékokat, és figyelembe veszi, hogy online játszhatóak-e.

Sport PS3 játékok - feszítsd meg virtuális izmaidat

A sport PS3 játékok a versenyző szellemű gamereknek szólnak. A számos sportág valósághű szimulációja próbára teszi az érzékszerveidet, a gyorsaságodat és az eszedet. A lényeg a megfelelő taktika kiválasztása.

A Play Station 3 játékok több személyre szólnak, ha a termékleírásban szerepel a multiplayer.

Kalandok - PS3 játék címek történettel

Ha egy izgalmas történettel rendelkező PS3 játék érdekel, akkor próbálj ki egy kalandjátékot. A kalandjátékok az érdekes cselekményre, a karakterekre és a bonyolult küldetésekre összpontosítanak. A klasszikus platformerek mellett látványos RPG-ket is találsz.

PlayStation 3 játék címek gyerekeknek

A gyerekeknek szóló PlayStation 3 játék címek mindenféle műfajt kínálnak. Fontos, hogy ezekben a játékokban nincs semmiféle gyerekeknek nem megfelelő tartalom.

A gyerekeknek szóló LEGO PS3 játékok a Harry Potter világába kalauzolnak el. Itt átélheted az összes kalandot, amit a könyvekből és a filmekből ismersz, de ezúttal te irányítod a főszereplőket.

Milyen extrákat és kiadásokat tartalmazhatnak a PS3 játékok?

A PS3 játékok többféle kiadásban és számos kiegészítővel és bővítménnyel kaphatók.

  • Az alapkiadás megvásárlásával csak a PS3 játék fő tartalmát kapod.
  • A Deluxe Edition bónusz bővítményeket is kínál.
  • A DLC egy datadisc, amely új szinteket, karaktereket és felszereléseket hoz a játékba.
  • A Seasonpass tartalmazza a játék összes DLC-jét, de a PS3 nem fogja olvasni az alapkiadás nélkül.
  • A GOTY azokra a Playstation 3 játékok címeire utal, amelyek elnyerték az Év játéka címet.

?

Beszerezhetőek PS3 játékok magyar nyelven?

Néhány PS3 játék az eredeti nyelv mellett magyar szinkront is kínál, de ezek ritkák. Sokkal valószínűbb, hogy magyar feliratokat láthatsz a játékban.

Hogyan tölthetőek le a PS3 játékok?

A hagyományos dobozos változat mellett a PS3 játékok elektronikus licenc formájában is beszerezhetőek. Ehhez azonban aktiválni kell a megvásárolt kulcsot, majd le kell tölteni a játékot. Hogyan kell ezt megtenni?

  1. Menj a PlayStation Store oldalon a főmenübe.
  2. Válaszd ki a "Beváltási kódok" opciót.
  3. Írd be a 12 jegyű kódot kötőjelek nélkül, kattints a "Kész" gombra, és erősítsd meg a tranzakciót.
  4. Folytasd a lépést a PS3 játék letöltésével (Letöltés).
  5. A játék automatikusan hozzáadódik a könyvtáradhoz, és kész.

A legjobb PS3 játékok, amiket feltétlenül játszanod kell

Az alábbiakban megtalálod a legjobb PS3 játékok listáját, amelyekkel mindenképpen érdemes játszani. Némelyik még több mint egy évtized után sem veszített semmit a varázsából.

Grand Theft Auto V

Ha szereted a nyílt világú játékokat, a Playstation 3 egy újabb brutális részt kínál egy olyan franchise-ban, amelyet annak idején az Egyesült Államokban perbe fogtak a nyílt erőszak miatt. A Grand Theft Auto V Los Santos városába kalauzol el, ahol abszolút szabadon mozoghatsz. A nappal és az éjszaka zökkenőmentesen változik, ahogy az időjárás is. Minden megengedett. Minden lépésnél meglepetéssel és potenciális akcióval találkozol.

Assassin's Creed

Az Assassin's Creed egy valóságos játék saga. A történet 1191-ben, a harmadik keresztes hadjárat idején játszódik. A világot Altair, az Assassinok egyik tagjának szemszögéből láthatjuk. Hogy mi a küldetésed Altairral, az elég nyilvánvaló. Használd a képességeit: vegyülj el, rejtőzz el az árnyékban, állj lesben.

Call of Duty

A Call of Duty katonai szimulátor végigvezet a történelem legnagyobb csatáin, kezdve a második világháborúval. A sorozat újabb részei a kortárs konfliktusokat szimulálják, a Call of Duty: Black Ops-ban pedig a sötét jövőbe tekinthetsz, ahol a szuperkatonák új fajtája bukkan fel. A COD klasszikus egyjátékos és kooperatív kampányokat kínál akár négy játékos számára.

PS3 játék – GTA 5
GTA 5

PS3 játék – Call of Duty
Call of Duty

Play Station 3 játék – Assassin’s Creed
Assassin’s Creed

Hol lehet olcsón PS3 játékokat vásárolni? Nézz be az árnyesés kategóriánkba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,6 13×
PS3 - Call Of Duty: Ghosts
Konzol játék - PlayStation 3, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és lövöldözős
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MS275g1
4,6 15×
Cars 2 - PS3
Konzol játék - PlayStation 3, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MS222a
PS3 - Nier
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG
9 820 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MS387

Playstation 3 (PS3) játékok

Playstation 3 (PS3) játékok

A Playstation 3 (PS3) játékok kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation 3 (PS3) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation 3 (PS3) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation 3 (PS3) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation 3 (PS3) játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ