A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Playstation 4 (PS4) kontrollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(18)
PS5
(11)
PS4
(41)
Xbox One
(1)
PS3
(1)
Xbox 360
(1)
Mobiltelefon
(2)
Csatlakozás módja
Vezetékes
(19)
Vezeték nélküli
(21)
Felszerelés
Vibráció
(31)
Háttérvilágítás
(17)
Analóg stick
(33)
Hangszóró
(11)
Egyéni gomb-hozzárendelés
(9)
Gombok száma
6 ×
18 ×
-
Szín
Fehér
(5)
Fekete
(22)
Piros
(4)
Lila
(1)
Kék
(4)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(3)
Szürke
(1)
Átlátszó
(1)
Többszínű
(4)
Zöld
(2)

PS4 kontroller vásárlása előtt állsz? Segítünk abban, hogy a kínálatot alaposabban megismerd, hogy megkönnyítsük a döntésed. PS4 konzolon vagy más eszközön fogod használni a kontrollert? Az eredeti Sony DualShock 4 kontroller mellett más gyártók termékei is érdekelnének? Szeretnéd kihasználni a vezeték nélküli PS 4 kontroller kínálta szabadságot? Egy PlayStation 4 kontroller büszke tulajdonosa vagy és kiegészítőket keresel hozzá? Akkor is jó helyen jársz. Bővebben minderről a folytatásban.

Tovább

Várhatóan milyen platformon kerül bevetésre a PS4 kontroller?

A PS 4 kontroller kiválasztásának első lépéseként gondold végig, milyen eszközökhöz szeretnéd használni. A DualShock 4 kontroller egyik nagy előnye széleskörű kompatibilitása, az Android, iOS és Windows rendszerekkel is kompatibilis, tehát ez a PS4 kontroller PC-hez, okostelefonhoz is jó választás. A többi modell esetében ellenőrizd a kompatibilitást. Ha vezetékes PS 4 kontroller vásárlását fontolgatod, a csatlakozó is mérvadó lehet, hiszen többségük USB csatlakozó segítségével csatlakozik az eszközhöz, tehát okostelefonhoz például nem alkalmas.

A PS4 kontroller csatlakozóit is ellenőrizd vásárlás előtt. Ha fejhallgatót szeretnél csatlakoztatni a kontrollerhez, a 3,5 mm-es jack elengedhetetlen. A vezeték nélküli PS4 kontroller ezen kívül legalább még egy csatlakozóval rendelkezik, amely a töltőkábel csatlakoztatásához szükséges, ez általában egy microUSB vagy USB-C csatlakozó.

PS4 kontroller - eredeti vagy más gyártók termékei

Új PS 4 kontroller vásárlása előtt fontos eldöntened, hogy eredeti Sony vagy más gyártótól származó eszközt szeretnél-e. Lássuk, miben különböznek.

Eredeti DualShock 4 PS4 kontroller

Az eredeti Sony Dualshock 4 PS 4 kontroller közvetlenül a játékkonzol gyártójától származik, így garantálja a teljesen megbízható kapcsolatot, a tökéletes kompatibilitást és a kiváló minőséget. Másrészt sokkal drágább, nem kínál különleges funkciókat vagy extra gombokat, és kevesebb színben érhető el. A DualShock 4 kontrollereknek két generációja kapható.

  1. A DualShock 4 V1 az alapmodell, amely az eredeti PS4 konzollal együtt jelent meg 2013-ban.
  2. A DualShock 4 V2 2016-ban jelent meg a PS4 Slim és Pro konzolokkal. Az első verzióhoz képest hosszabb akkumulátor-üzemidővel, praktikusabb USB-porttal, jobb ravaszokkal és karokkal rendelkezik, valamint az is változott, hogy a felső éríntőpadon is látható a PS 4 kontroller háttérvilágítása.
  3. i

    Az új PlayStation 5 kontroller már nem DualShock 5 néven fut. Ehelyett a DualSense névre keresztelték át.

    A Sony DualShock 4 kontroller

    Lássuk a Sony PS 4 kontroller részletesebb bemutatását. A korábbi PlayStation kontrollerekhez képest számos újítást hozott, többek között:

    • beépített hangszóró
    • touchpad (érintőpad) fénycsíkkal
    • precíz mozgásérzékelés a giroszkóp és a gyorsulásmérő együttes segítségével
    • sztereó fejhallgató csatlakozó (3,5 mm jack)
    • Share gomb a tartalom azonnali megosztásához

    A DualShock PS4 kontroller ezeken felül ellenálló anyagból készült, hogy bírja a gyűrődést a nagyobb igénybevételt jelentő használat során is. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon jó kézben tartani, ami még jobb játékélményt garantál. Az akkumulátor hosszú üzemidővel büszkélkedhet, de ha ez nem lenne elég, ez a PS4 kontroller játék közben is tölthető.

    Más gyártóktól származó PS 4 kontroller

    Van olyan PS4 kontroller szép számmal, amelyet harmadik féltől származó gyártók készítenek. Néhányan megpróbálnak hűek maradni az eredeti DualShock 4 modellhez, míg mások egyedi funkciókat, extra gombokat és hasonló finomításokat adnak hozzá a kontrollereikhez, amelyeket nem találsz meg a hivatalos DualShock 4-en. A nem eredeti PS4 kontrollerek általában olcsóbbak, mint az eredetiek, de minőségük, megbízhatóságuk és kompatibilitásuk változó lehet.

    i

    PS4 kontroller ár

    A Sony DualShock 4 kontroller 20-25 ezer forint között kapható, a más gyártóktól származó PS4 kontroller árak akár 10 ezer forinttal kevesebbek is lehetnek. Ha olcsó PS4 kontroller érdekel, nézd meg a kínálatot ár szerint növekvő sorrendbe rendezve. Használt, felbontott, újszerű, ugyanakkor garanciális termékeket találsz kedvező áron a PS 4 kontroller outlet kínálatában.

    Vezetékes PS4 kontroller vagy PS4 vezeték nélküli kontroller

    • A PS4 vezeték nélküli kontroller, ilyen a DualShock 4 is, Bluetooth segítségével kapcsolódik a konzolhoz vagy okostelefonhoz. Érdemes tájékozódni a beépített akkumulátor üzemidejéről.
    • A vezetékes PS 4 kontroller esetében a vezeték hossza, illetve a csatlakozó típusa lehet mérvadó.

    A vezeték nélküli PS4 kontroller kiválasztásakor mindenképpen vedd figyelembe a Bluetooth hatótávolságát és az akkumulátor típusát. A beépített akkumulátor egy kicsit drágább, de sokkal praktikusabb, mint az AA elemmel működő kontrollerek. A vezetékes PS 4 kontroller esetén viszont mindenképpen figyelj a kábel hosszára.

    Olyan PS4 kontroller érdekel, amely több gombbal rendelkezik?

    A nem eredeti PS4 kontroller egyes esetekben több gombbal rendelkezik, mint a DualShock 4. Általában minél több gombbal rendelkezik egy PS 4 kontroller, annál több lehetőséged van játék közben. Ez azonban pusztán személyes preferencián múlik - egyesek szeretik az új gombokat, míg mások zavarónak találhatják őket.

    A PS 4 kontroller hasznos extra funkciókat és tulajdonságokat is kínálhat

    A PS4 vezérlő rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amely növeli a játékélményt. A népszerű funkciók közé tartoznak:

    • A PS 4 kontroller rezgése a játék eseményeihez igazodik, ezzel is növelve a játék valósághű hatását.
    • A háttérvilágítás hasznos lesz a sötétben való játékhoz, és némely PS4 kontroller a játékhelyzetnek megfelelően változtatja a színét.
    • A hangszóró általában közvetlenül a játékból származó hangokat játssza le, ami egy újabb dimenziót ad a játékélményhez.
    • A mikrofon segítségével külső headset nélkül kommunikálhatsz a többi játékossal hangcsevegés formájában.
    • A felhasználói gombok hozzárendelése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a PS4 kontroller egyes gombjaihoz tartozó funkciókat saját preferenciáikhoz igazítsák.

    i

    Mit tegyek, ha a DualShock 4 fehéren villog?

    A DualShock 4 kontrolleren megjelenő fehér villogó fény két probléma egyikét jelezheti. Az első lehetőség az akkumulátor lemerülése, a második pedig az, hogy ismeretlen okból nem sikerült csatlakozni a konzolhoz. Ebben az esetben javasoljuk, hogy fordulj a gyártóhoz vagy egy tapasztalt szakemberhez.

    A neked megfelelő PlayStation 4 kontroller kiválasztása

    A PS4 kontroller színét is kiválaszthatod, hogy illeszkedjen a többi gamer felszerelésedhez. Leggyakrabban fekete, fehér és szürke változatokkal találkozhatsz, de biztosan találsz néhány merész színt is, amelyekkel stílusosan játszhatsz. Mindegy, hogy rózsaszín, kék vagy klasszikus fekete PS 4 kontroller mellett döntesz, mindegyik egyedi, és lehetővé teszi, hogy kedvenc PlayStation 4 játékaidat teljes mértékben élvezhesd.

    PS4 kontroller kiegészítő

    PS4 kontroller kiegészítő kategóriánkban már meglévő kontrolleredhez választhatsz hasznos és praktikus kiegészítőket:

    • docking station akár két PlayStation 4 kontroller töltéséhez
    • kontroller táska - bárhová magaddal viheted a kontrollert, de nem kell attól félned, hogy megsérül
    • fali tartó
    • kormánykerék az autóversenyzés rajongóinak
    • kontroller grip a stabilabb fogásért

    PS4 kontroller vs. PS5 kontroller

    A DualShock 4 PS 4 kontroller utóda a PS5 konzolhoz alkalmas DualSense kontroller. A PS4 kontroller korábban felsorolt jellemzőin túl beépített mikrofonnal, némító gombbal és nagyobb akkumulátorral is rendelkezik. Viszont, míg a PS 4 kontroller visszafelé kompatibilis, addig a PS5 kontroller PS4 konzolhoz nem használható. A PS4 kontroller ár tekintetében is valamelyest kedvezőbb, változattól függően akár 10 ezer forinttal kevesebbért kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - fekete Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fekete kivitel
24 890 Ft

2.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Gleccser fehér Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fehér kivitel
24 890 Ft

3.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Midnight Blue Szállításra kész > 5 db
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, kék kivitel
29 890 Ft

Még több
41 termék
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Midnight Blue - Kontroller
Típusok
4,9 1189×
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Midnight Blue
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, kék kivitel
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX021z2
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy Landscape - PS4 - Kontroller
Típusok
3,3
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy Landscape - PS4
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, többszínű kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FraGe001b
Canyon GPW-04 RGB 5in1
Kontroller - PS4, PS3 és Xbox 360 platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, átlátszó kivitel
18 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JV268a1h
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - fekete - Kontroller Típusok
4,9 1189×
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - fekete
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fekete kivitel
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX021l
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Gleccser fehér - Kontroller Típusok
4,9 1189×
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Gleccser fehér
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fehér kivitel
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX021p
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - kék
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, kék kivitel
Leárazás -4 %
14 890 Ft 15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC004
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - terepszürke
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, szürke kivitel
Leárazás -7 %
14 890 Ft 15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC073
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - fekete
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC003
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - áttetsző piros
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fekete, piros és ezüst kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC010
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - narancssárga
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fekete és narancssárga kivitel
Leárazás -7 %
14 890 Ft 15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC006
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH101x
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - átlátszó kék
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, kék kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC008
3,9 53×
Gembird JPD-PS4BT-01 PS4-hez és PC-hez, rezgő, vezeték nélküli
Kontroller - PC és PS4 platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
Szuper ár
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP157d7
4,7 11×
HORI ONYX Plus vezeték nélküli vezérlő - PS4
Kontroller - PC és PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW086
3,4 18×
EVOLVEO Ptero 4PS for PC, PlayStation 4, iOS, Android
Kontroller - PC, PS4 és Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fekete kivitel
20 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ML085b2
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - ezüst
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fekete és ezüst kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC005
Hori Fighting Commander OCTA - PS5/PS4/PC - Kontroller Típusok
3,6
Hori Fighting Commander OCTA - PS5/PS4/PC
Kontroller - PC, PS5 és PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), analóg stick, fekete kivitel
24 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW154
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - áttetsző zöld
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, zöld kivitel
Leárazás -7 %
14 890 Ft 15 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC009
Hori Fighting Stick Alpha - PS5/PS4/PC
Arcade stick - PC-hez, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack port, egyéni gomb-hozzárendelés, szín: fekete
82 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW153
4,4 42×
Nacon Wired Compact Controller PS4 - piros
Kontroller - PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, piros kivitel
14 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC007
Nacon Revolution 5 Pro - Triple Black - PS5 - Kontroller Típusok
Nacon Revolution 5 Pro - Triple Black - PS5
Kontroller - PC, PS5 és PS4 platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
94 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC084
3,6
Hori Fighting Commander OCTA - PS5/PS4/PC
Kontroller - PC, PS5 és PS4 platformhoz, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), analóg stick, fekete kivitel
24 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW154
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy - PS4 - Kontroller Típusok
3,3
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy - PS4
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, többszínű kivitel
18 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FraGe001
Nacon Revolution 5 Pro - Triple Black - PS5
Kontroller - PC, PS5 és PS4 platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
90 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC084

Playstation 4 (PS4) kontrollerek

Playstation 4 (PS4) kontrollerek

A Playstation 4 (PS4) kontrollerek kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation 4 (PS4) kontrollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation 4 (PS4) kontrollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation 4 (PS4) kontrollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation 4 (PS4) kontrollerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ