Stellar Blade AlzaBoxy Q1

PlayStation 4 (PS4) konzolok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(4)
Szűrés

A PlayStation 4 lenyűgöző grafikai teljesítményének köszönhetően a konzolok között kiemelkedő szerepet tölt be. A tökéletes optimalizáltságának köszönhetően a játékokat Full HD felbontásban (a PS4 Pro esetében 4K-ban) élvezheted. Egy gaming PC-vel ellentétben itt nem kell foglalkoznod azzal, hogy mi egy adott játék hardverkövetelménye – csak el kell indítanod a játékot és már élvezheted is.

Tovább

Mit tud a PlayStation 4?

  • A legújabb játékokat is kiváló minőségben futtatja.
  • Felejthetetlenné teszi a játékélményt a PlayStation VR használatával.
  • Játékok streamelése bárhova a világon.
  • A Share Play segítségével megoszthatod a kedvenc játékaidat barátaiddal, vagy egy konzolon akár több emberrel.
  • Különböző alkalmazások futtatása, mint a Spotify, a YouTube, a Twitch vagy a Skype.

A PS4 további tulajdonságai

  • Bármilyen játék kényelmesen irányítható a DualShock 4 kontrollerrel.
  • Játékok ingyen vagy jelentős, exkluzív kedvezményekkel a PlayStation Plus szolgáltatással.
  • Játék bárhonnan a RemotePlay funkcióval – WiFin keresztül PS Vita konzolra streamelhetők a játékok.

A PS4 Slim és a PS4 Pro összehasonlítása

Paraméter PS4 Slim PS4 Pro
CPU AMD Jaguar (8 magos x86-64) AMD Jaguar (8 magos x86-64)
GPU AMD Radeon (1,84 TFLOPS) AMD Radeon (4,2 TFLOPS)
RAM 8 GB GDDR5
HDD 500 GB, 1 TB 1 TB
Optikai meghajtó DVD 8× olvasás, BD 6× olvasás
4K játékok/HDR nem/igen igen/igen
Hálózat Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, BT 4.0, Gigabit LAN
Csatlakozók 2× USB 3.1, AUX, HDMI 2.0a 3× USB 3.1, AUX, HDMI 2.0a, S/PDIF
Maximális teljesítmény 165 W 310 W
Méretek 288 × 265 × 39 mm 327 × 295 × 55 mm
Tömeg 2,1 kg 3,3 kg

i

PS4 konzol ár

A PS4 Slim konzol 2022. áprilisában várható ára 140 590 Ft, a PS5 konzolok közül a PlayStation 5 Digital Edition várható ára áll a legközelebb ehhez, ami 149 990 Ft, míg a PlayStation 5 várható ára 184 990 Ft.

PS4 kiegészítők

A fent említett PS4 ár a konzol mellett egy fekete kontrollert is tartalmaz. De mi van, ha neked több vagy éppen más színű kontrollerre van szükséged? Vagy egyéb kiegészítőket keresel a PS4 konzolodhoz? Nézzük meg, mi mindent találhatsz nálunk.

  • PS4 kontroller - a PS4 konzol első számú kiegészítője. Játékostól, játékstílustól függően más és más gombkiosztásra, kialakításra van szükség, ami meg is látszik a kínálaton, hiszen rengeteg féle kontroller közül lehet válogatni. Van vezetékes vagy vezeték nélküli, a legtöbb 3,5 mm-es jack csatlakozóval is rendelkezik, amelyhez a fejhallgatót csatlakoztathatod. A színválasztékra sem lehet panasz. A kontroller további tökéletesítéséhez kontroller gripek is rendelkezésedre állnak.
  • A kontrollerek közül érdemes külön megemlíteni a vezeték nélküli Sony PS4 Dualshock 4 V2 kontrollert, amely az érintőpad és a beépített hangszóró mellett egy Share gombbal is rendelkezik, így a játék élményét azonnal megoszthatod másokkal.

  • PS4 kormányok - az autóversenyzés élményét emelik magasabb szintre. A kormány gyakran egészül ki pedálokkal, illetve váltókarral is.
  • PS4 állványok, dokkolók és tartók - itt található töltőállomás vagy tartó a kontrollerekhez, állvány a fejhallgatókhoz vagy éppen falra szerelhető PS4 konzol tartó.
  • PS4 fejhallgató - vezetékes és vezeték nélküli változatban is kapható, a klasszikus fekete mellett pedig akár rózsaszín fejhallgatót is találhatsz. Többségük mikrofonnal is rendelkezik.
  • PS4 kábelek és átalakítók mellett USB hubokat is itt találhatsz.
  • PS4 külső merevlemez - ha kedvenc játékaidat magaddal szeretnéd vinni, szükséged lesz egy megbízható gaming HDD-re. A kapacitás mellett a design is befolyásolhatja a döntésed, némelyik merész kialakítással és RGB világítással is büszkélkedhet.
  • PS4 ajándéktárgyak - a Playstation 4 rajongók elengedhetetlen kellékei. Bögre, pohár, kulacs, pulóver, hangulatvilágítás és ébresztőóra is található az ajándéktárgyak között.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék

PlayStation 4 (PS4) konzolok

PlayStation 4 (PS4) konzolok

A PlayStation 4 (PS4) konzolok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

PlayStation 4 (PS4) konzolok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) konzolok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) konzolok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) konzolok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) konzolok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ