we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Stellar Blade Stellar Blade

PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II

Termékkatalógus
PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II
4,9 14 értékelés
Konzol - tévéhez, 1024 GB HDD, blu-ray, 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (fizikai hordozó), The Last Of Us Part II, szín: fekete
Kód:  MSX001NEO20 Termékszám:  PS719379300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II

Emlékszel még a régi videójátékokra? A(z) PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II játékkonzol pont az, amit keresel, mivel a régi tartalmakat új köntösben hozza el. A játékkonzolnak köszönhetően olyan exkluzív játékokkal játszhatsz, amelyek máshol nem elérhetők. A(z) PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II konzol a tökéletes példa.

A(z) PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II konzol főbb paraméterei

  • A(z) PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II konzol hosszú órákon át nyújt szórakozást
  • A 4K, ami közel négyszerese a szabvány 1080p-nek a megfelelő képfrissítési sebességű játékok esetében soha nem látott játékélményt hoz magával
  • A stílusos fekete szín még jobban feldobja az egész megjelenést

Paraméterek

Platform
PlayStation 4 Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT) Kész!
Tárhely mérete
1 024 GB Kész!
Konzoltípus
Tévéhez Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT) Kész!

Verzió

Verzió
PS4 Pro Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, Játék (dobozos), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, Fejhallgató Kész!
Játékok/licencek a csomagban
The Last Of Us Part II Kész!
Csomagolás fajtája
The Last Of Us Part II Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Lokalizáció

Lokalizált menü
Cseh, Magyar Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Sajna a képen nem látható, de kívancsi lennék a típus számára, ami a doboz jobb alsó sarkán szerepel (cuh-.....). Mennyi garanciát vállalnak erre a termékre illetve ha garancián belül bármi probléma vagy meghibásodás merül fel, akkor hova tudok fordulni? Sony szervízben garanciálisan javítják, cserélik vagy el kell Önöknek postáznom? Előre is köszönöm a választ

It is written "with Hungarian menu", and below it is written that "localized menu: Czech, Hungarian". So I wanted to clarify it is English + these two languages, or only Czech and Hungarian? Thank you

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II
Kiegészítők: PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ