A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD

Termékkatalógus
PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD
Konzol - tévéhez, blu-ray, 4K felbontású játékok támogatása, 1× kontroller, szín: fekete - AMD Jaguar Octa-Core, 4K felbontás támogatás, 8 GB GDDR5 RAM, 480 GB SSD + 1TB-os külső HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5 GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, fekete
Kód:  MSX001NEOssd5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD

Emlékszel még a régi videójátékokra? A(z) PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD konzol visszarepít az időben, hiszen a múltat idézi. A játékkonzol nagy kényelmet ígér, nem kell semmivel sem foglalkoznod, csak beindítod a játékot és már élvezheted is. A(z) PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD konzol a kiváló példa.

A(z) PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD konzol fontos tulajdonságai

  • A(z) PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD konzol garantált szórakozást nyújt
  • A dinamikus 4K, ami a szabvány Full HD közel négyszerese az azzal kompatibilis játékoknál és megfelelő kijelző esetén teljesen új dimenziókba varázsol el
  • A szemet gyönyörködtető Fekete szín még jobban feldobja az egész megjelenést

Paraméterek

Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!
Platform
PlayStation 4 Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn), S/PDIF (Digital OUT) Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
480 GB Kész!

Verzió

Verzió
PS4 Pro Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol, 1 db kontroller, Külső HDD (1 TB), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, Fejhallgató Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB-os külső HDD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Výkonný PlayStation 4 Pro 480GB SSD + 1TB HDD externí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 4 Pro 480 GB SSD + 1 TB HDD externý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 480 GB SSD + 1 TB HDD extern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 480 GB SSD + 1 TB HDD extern.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ