Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4) sport játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(7)
PlayStation 4
(12)
Műfaj
Akció
(1)
Sport
(12)
Szimulátor
(2)
Árkád
(4)
Szöveg
CS
(3)
EN
(12)
DE
(9)
FR
(3)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(12)
DE
(4)
ES
(1)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 4 (ps4) sport játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 4 (PS4) sport játékok – teszt eredménye

A playstation 4 (ps4) sport játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 4 (ps4) sport játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 4 (ps4) sport játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

12 termék
4,8 48×
EA Sports FC 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
Szuper ár
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1506
4,7 38×
FIFA 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tapasztald meg a legnagyobb labdarúgó mérkőzéseket, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban az idény során jelennek meg. Először játszhatsz női klubokért, és kihasználhatod a cross-platform játék előnyeit, amely megkönnyíti a barátaiddal való mérkőzést.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1351
4,9
NBA 2K15 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA kosárlabda szimulátor új kiadása, amely a kosárlabdázás valósághű mozdulataira, a labda fizikai szimulációjára, a legjobb kosárlabdázó Kevin Durant védnökségére, a Crew és a My League mód visszatérésére helyezi a hangsúlyt.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX067b
4,7
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes remasterét az újragondolt eredeti pályákkal és az ikonikus zenével.
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX822
5,0
NBA 2K19 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA 2K, 20. évfordulójának alkalmából újragondolta a sportjátékok fogalmát, hogy a legjobb grafikával és játékmenettel gondoskodjanak az új, forradalmasított játékmódokról és a lebilincselő “Neighborhood” nyitott világáról. Az NBA 2K19 megpróbálkozik a lehetőségek bővítésével is, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess a valódi kosárlabdalázhoz és kultúrához.
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX547
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,5 18×
UFC 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Alkoss saját legendát, amelyet a harci stílusod, személyiséged és sikered formál. Nem számít, hogy hol vagy mikor játszol, az UFC 4-ben mindig a harc középpontjában leszel.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX870
4,7
Session: Skate Sim - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Sim játékot a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi számodra az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a te helyed és a képzeleted!
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1331
4,4 22×
NHL 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1533
NBA 2K23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
11 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MSX1346
NBA 2K23: Championship Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilágnak, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájának, a naprakész játékoslistáknak és a történelmi csapatoknak köszönhetően a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - előrendelői bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
23 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1346ce
3,0
Tour de France 2020 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX811
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) sport játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) sport játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) sport játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ