A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

2K playStation 4 (PS4) sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(3)
PlayStation 4
(5)
Műfaj
Akció
(1)
Sport
(5)
Árkád
(2)
Szöveg
EN
(5)
DE
(5)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(5)
DE
(2)
ES
(1)

Amennyiben az általad választott 2K playStation 4 (PS4) sport játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó 2K playStation 4 (PS4) sport játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő 2K playStation 4 (PS4) sport játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

2K playStation 4 (PS4) sport játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha 2K playStation 4 (PS4) sport játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

A leírás elrejtése
5 termék
NBA 2K23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX1346
NBA 2K23: Championship Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilágnak, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájának, a naprakész játékoslistáknak és a történelmi csapatoknak köszönhetően a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - előrendelői bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
26 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1346ce
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
5,0
NBA 2K19 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA 2K, 20. évfordulójának alkalmából újragondolta a sportjátékok fogalmát, hogy a legjobb grafikával és játékmenettel gondoskodjanak az új, forradalmasított játékmódokról és a lebilincselő “Neighborhood” nyitott világáról. Az NBA 2K19 megpróbálkozik a lehetőségek bővítésével is, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess a valódi kosárlabdalázhoz és kultúrához.
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX547
4,9
NBA 2K15 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA kosárlabda szimulátor új kiadása, amely a kosárlabdázás valósághű mozdulataira, a labda fizikai szimulációjára, a legjobb kosárlabdázó Kevin Durant védnökségére, a Crew és a My League mód visszatérésére helyezi a hangsúlyt.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX067b
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ