Doručení zdarma Stellar Blade

WARNER BROS playStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Játék és filmsorozat
Batman
(3)
DC Comics
(1)
Harry Potter
(2)
Hitman
(2)
LEGO
(17)
Szűrés

Amennyiben az általad választott WARNER BROS playStation 4 (PS4) termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó WARNER BROS playStation 4 (PS4) - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő WARNER BROS playStation 4 (PS4) termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

WARNER BROS playStation 4 (PS4) vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha WARNER BROS playStation 4 (PS4) vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

WARNER BROS playStation 4 (PS4) – típusaik

A leírás elrejtése
34 termék
4,9
Cars 3: Driven to Win - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Disney Pixar Cars 3 című filmje alapján, amely az egyedülálló akciódús kalandok és a népszerű karakterek egyedülálló kombinációját kínálja.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0801
4,8 17×
Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az új GOTY kiadás tartalmazza az eddig megjelent összes letölthető tartalmat, így rengeteg újdonságot ad a játékhoz, ezen felül pedig órákkal meghosszabbítja a játékmenetet a standard verzión felül.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105b
4,6 21×
Middle-earth: Shadow Of Mordor - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Indulj bosszúhadjáratra Középföldén a bátor harcos, Talion szerepében, aki a bosszú szellemében kelt életre, hogy felfedezze a Gyűrűk és más titkok eredetét!
Szuper ár
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105
5,0
HITMAN: Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás számos különböző avatart tartalmaz (Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas, stb.), illetve a HITMAN Season One-t (7 egzotikus helyszín, mint Párizs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido és ICA Facility), a Game of the Year kiadásban megjelent összes tartalmat (4 új küldetés, 3 új megbízás, 3 egyedi fegyver, és 3 ruha - Clown Suit, Cowboy Suit és Raven Suit), a bónusz nyári epizódot, a HITMAN: Blood Money Requiem Pack-ot és minden kiadott megbízást, kihívást és játék frissítést a HITMAN Season One és a HITMAN Game of the Year Edition óta.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX509
5,0
LEGO The Hobbit - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Élj át egy újabb LEGO kalandot, amely a Váratlan utazás és a Smaug pusztasága című filmeken alapul, járd be Középföldét, és rendelkezz a Gyűrű hatalmával.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX066b
5,0
Batman: Arkham Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kollekció egy csomagban tartalmazza a Batman-trilógia Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight díjnyertes részeit.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX686
4,0 10×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
4,8 28×
Mortal Kombat XL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A leghíresebb verekedős sorozat új generációja. A Mortal Kombat X példátlan filmes stílust kínál új játékmenettel és még brutálisabb mozdulatokkal.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX254
LEGO Movie 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX712
PS4 - LEGO Méretek Starter Pack
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
59 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX248
12
 

WARNER BROS playStation 4 (PS4)

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) WARNER BROS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) WARNER BROS
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ