Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black

Termékkatalógus
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black
4,8 1144 értékelés
Kontroller - PS5 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, mikrofon, haptikus válasz, fekete kivitel
24 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MSX005DS2 Termékszám:  PS711000040187 Gyártó honlapja:
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black 24 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

42 320 Ft
Szett megvásárlása

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

DualSense Gamepad PlayStation 5-höz

A népszerű PlayStation 5 játékkonzol új generációja természetesen egy teljesen új kontrollerért kiált, amely meg is érkezett és a DualSense nevet kapta. És vajon melyek a legfontosabb funkciói? A vezérlőt haptikus visszajelzéssel szerelték fel, be lehet állítani adaptív ellenállási erőt az L2 és R2 gombokhoz, a mikrofonhoz, az adaptív ravaszokhoz, azonban a fejlesztők megtartották a vezérlők hagyományos elrendezését.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

Töltés USB-C-n keresztül

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller beépített akkumulátorát az USB-C porton keresztül töltheted fel.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

A PlayStation 5 DualSense beépített hangszóróval rendelkezik

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controllerbe integrált kiváló minőségű hangszórók közvetlenül a te hangodat továbbítják. Az integrált mikrofonnal kommunikálhatsz a csapattársaiddal is.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

Mozgásérzékelő

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller beépített gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az intuitív mozgásvezérlés használatát a különféle játékoknál.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller új funkciókkal rendelkezik

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller egyik kulcsfontosságú újítása a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan is működik? Például versenyjátékok során hű ellenállást biztosít autóvezetéskor (különféle akadályok áthaladásakor stb.). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és kisebb változtatásokat hajtottak végre a fogantyúkon. 

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

A PlayStation 5 és a DualSense együttesen egy teljesen új szintre emeli az élményt

A vonzó új PlayStation 5 DualSense Wireless Controller újdonságai tartalmazzák az adaptív ravaszokat, azaz a hátul található L2 és R2 karokat. Az adott játékhelyzetek beállításainak megfelelően állítható merevséget kínálnak. Például autószimulátorokban a fojtószelepet vezérlő ravasznak más az ellenállása, ha síkságon, dombon vagy nehéz terepen haladsz. Ez mindenképpen érdekesnek hangzik!

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

A PlayStation 5 átalakított DualSense kontrollert használ

A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller integrált mikrofonjával kommunikálhatsz a csapattársaiddal, és a töltést most az USB-C csatlakozó biztosítja. A mikrofonnak köszönhetően nincs szükség mikrofonnal ellátott fejhallgató viselésére. A PlayStation 5 DualSense Wireless Controller két színben kapható - fehér és fekete, ami jelentős változás az elődjéhez, a DualShock 4-hez képest.

Milyen játékokat várhatsz a Playstation 5-re?

Már több mint 20 új játékot jelentettek be  PlayStation 5-re. A válogatásban egyértelműen uralkodik a Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7 vagy a Resident Evil Village.



Paraméterek

Összehasonlít
Platform
PS5 Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn) Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB, Bluetooth Kész!
Szélesség
160 mm Kész!

Platform

Platform
PS5 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn) Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB, Bluetooth Kész!

Méretek

Szélesség
160 mm Kész!
Magasság
106 mm Kész!
Mélység
66 mm Kész!

Tömeg

Súly
280 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció, Háttérvilágítás, Analóg stick, Hangszóró, Mikrofon, Haptikus válasz Kész!
Gombok száma
16 × Kész!

Elem

Akkumulátor
Integrált Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

PlayStation 5 elérhetőség (AKTUALIZÁLVA)

A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.

PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

A legjobb játékok Playstation 4-re

Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az erre a masinára tervezett, valaha megjelent 25 legjobb cím rangsorában győződhetett meg. Lehet, hogy felidézi a régi szép idők emlékeit, de az is lehet, hogy olyan játéktörténeti gyöngyszemekre bukkansz, amelyeket még mindig érdemes újra felkeresni, mivel minőségük gyakran még a mai legmenőbb projekteket is felülmúlja. Ráadásul a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitásának köszönhetően ezeket a címeket PS5-ön is futtathatod.

Vélemények: PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black
Kiegészítők: PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ