Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 082 termék
Resident Evil 4 (2023) Gold Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0622nad
Spy X Anya Operation Memories - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsen fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1573
Spy X Anya Operation Memories - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsünk fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: PSV0617
South Park: Snow Day! Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0588ce
GYLT: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
Megszűnt
Termékkód: PSV0581ce
Jagged Alliance 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, a természeti erőforrásokban gazdag és politikailag mélyen megosztott nemzet a káosz közepén találja magát, amikor az újonnan megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert paramilitáris osztag átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja minden eszközt bevet, ideértve a megállapodást a nagy hatalommal rendelkező Adonis társasággal, hogy felbéreljenek egy csoport tapasztalt zsoldost, akik az elnök megtalálásával és az országban való rend visszaállításával lesznek megbízva.
Megszűnt
Termékkód: PSV0567
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Megszűnt
Termékkód: PSV0559b
Diesel Legacy: The Brazen Age - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kézzel rajzolt 2v2 verekedős játék - négy játékos két csapatra osztva. Minden egyes gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között a játékosok bármikor szabadon mozoghatnak, és még ha egy játékost le is győztek, a harcnak még akkor sincs vége. Dolgozzatok össze, hogy hosszabb kombinációkat hajtsatok végre, túlvilági támadásokat hárítsatok el, esszenciátokat a csapattárs megsegítésére fordítsátok és kettős kiütéssel nyerjetek!
Megszűnt
Termékkód: MSX1550
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372ue
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: MSX1530b
Syberia: The World Before Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Vágj neki egy olyan kalandos utazásnak, amely túlszárnyalja a kontinensek határait és magát az időt. Két lenyűgöző női karakter, Kate Walker és Dana Roze szerepében egy szokatlan, lebilincselő történetet fogsz átélni, miközben megkísérelsz egy olyan rejtély mélyére ásni, amelyet már évtizedek óta a múlt pora takar.
Megszűnt
Termékkód: MSX1534ce
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1527
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: PSV0519ce
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Megszűnt
Termékkód: PSV0514ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: PSV0450ce
Neon White - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Neon White, a bérgyilkos szerepében játszol, akit a pokolból rántottak elő, hogy versenybe szálljon más démonölőkkel a mennyben való örök élet esélyért – ez egy valódi lehetőség a megváltásra. Csak az a furcsa, hogy a többi bérgyilkos valahogy ismerősnek tűnik...
Megszűnt
Termékkód: PSV0505
NBA 2K24: The Black Mamba Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport
Megszűnt
Termékkód: PSV0496bme
3,7
Marvels Spider-Man 2 Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: PSV0378CE
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0439ce
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MSX1471ce
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: PSV0460pfe
Minden, amit tudunk (speciális)Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi...
Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A...
A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek...
Alexandra VaníkováA legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ