Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

PlayStation Classic

Termékkatalógus
PlayStation Classic
4,5 44 értékelés
Konzol - retro, szürke kivitel - 1x HDMI, 1x USB, 2x kontroller, 20 előtelepített játék, mint például a Final Fantasy VII, a Jumping Flash, az R4 Ridge Racer 4, a Tekken 3 és a Wild Arms
Kód:  MSX001Clsc Termékszám:  PS719999591 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation Classic

PlayStation Classic

A játékkonzolok szerelmesei már biztosan nagyon várják a karácsonyt. Már kapható a közkedvelt, eredeti 1994-es Playstation konzol két kontrollerrel és 20 játékkal. A karácsonyi készülődést idén egészítsd ki azzal, hogy közben a Final Fantasy IV-gyel vagy minden idők legnépszerűbb bunyós játékával, a Tekken 3-mal játszol.

PlayStation Classic

A régi ismerős játékok

A konzolhoz mellékelt 20 játék között a Final Fantasy és a Tekken mellett olyan játékokat is találsz, mint a népszerű Jumping Flash, a Ridge Racer Type 4 verseny vagy a szintén közkedvelt RPG játék, a Wild Arms. Valamennyi jól ismert és kedvelt játékot az eredeti formában, változatlanul kapod.

PlayStation Classic

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Az eredeti játékhoz képest a gyártó egy kicsit változtatott a konzol méretén, az új konzol nagyjából 45%-kal kisebb lett.

PlayStation Classic

Jakmile rozbalíte krabici, vedle samotného Playstationu na vás vykouknou dva ovladače, USB & HDMI kabel, manuál a kromě vůně kartonu ucítíte i slastný závan nostalgie.

PlayStation Classic

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Mit tud a PlayStation Classic játékkonzol?

  • Elődjénél közel 45%-kal kisebb
  • A konzolon 20 előre telepített játékot találsz, köztük ott a Tekken 3 és a Final Fantasy VII
  • Többé nem kell CD-t cserélned, a játékok közötti váltás a régi CD-tár nyitógombbal történik
  • A csomag tartalmaz még két kontrollert, egy USB és egy HDMI kábelt és egy használati útmutatót


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ha jól értem hálózati adapter nincs a csomagban. A termékhez adapter lehet-e Önöknél vásárolni?

Pontosan melyek az előtelepített játékok, milyen korosztálynak ajánlott a konzol?

Üdvözlöm A régi cd-n lévő játékokat is be lehet tenni? Lejátsza Őket? Vagy csak a telepített 20 játékkal lehet játszani? Köszönöm

Kérdések és válaszok: PlayStation Classic
Kiegészítők: PlayStation Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation Classic.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ