Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera

Termékkatalógus
PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera
5 6 értékelés
VR szemüveg - A készlet tartalmazza a Playstation VR-t, a PS4 kamerát és a GT Sport + VR Worlds racing játékot. A Virtual Reality Glasses-ek olyan felhasználók számára készültek, akik rendelkeznek PlayStation 4-vel, és mindent meg akarnak tudni a Playstation virtuális valóság megtapasztalásához.
Kód:  MSX1001g Termékszám:  PS719950066 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera Megszűnt

PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera

PlayStation VR
Kapható 2016. októbertől


TRY


Fedezz fel új világokat!

Ne csak játssz, éld át a játékot!

Tedd fel a PlayStation 4-hez készült PlayStation VR-t és kezd el egy egészen új módon megtapasztalni a játékot! Vágj a dolgok kellős közepébe, fedezz fel az új világot, és merülj el a játékban!


Ne csak egy helyben állj

A PlayStation innovációja a virtuális valóságban

Fedezz fel egy új fejezetet, sétálj keresztül a képernyőn, haladd meg a képzelet határait, és lépj be a virtuális valóság új világába!

Éld át a játékot teljes mértékben

Az érzés, hogy valóban a játékban vagy

A PlayStation VR-ral nemcsak az időérzékedet veszíted el, hanem azt is, hogy éppen hol vagy. Éld át az eddig ismeretlen virtuális valóság érzést.



Egyszerűen telepítés nélkül

Készen állsz a PS VR használatára?

Nem kell telepítened semmit sem, csak csatlakoztasd a készletet a PlayStation 4-hez és merülj el az akcióforgatagban!


Mindenki számára megfelelő

Design, amely beleolvad a valóságba

A headset célja, hogy olyan könnyű és kényelmes legyen, amennyire csak lehetséges. Az állítható fejpántnak köszönhetően észre sem veszed, hogy a fejeden van.

Játsz a barátaiddal

Mutasd meg nekik a világodat

A Playstation VR-ral minden, amit látsz tükröződik a képernyőn, így barátaid csatlakozhatnak, és őket is magaddal viheted a világodba.


Tökéletesen folyamatos megjelenítés

A játékélmény határainak feszegetése

Köszönhetően a PS VR-nek, olyan helyeket tapasztalhatsz meg, amilyenekről még nem is álmodtál. A különleges OLED képernyő gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360 °-os képernyőről és a hihetetlenül gyors, 120 f/s-es képsebességről. A képernyő a valódi 3D-s hangzással kombinálva az események középpontjába visz téged.



Maradj képben

Át kell élned ahhoz, hogy elhidd

A készlet hosszas fejlesztésen ment keresztül, annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb kialakítást érjék el. Innovatív kialakítása kombinálja a minimális tömeget a fejpánt megfelelő támasztásával. A pánt a fej tetején tartja az eszközt, így semmi sem zavar az új világok felfedezése közben.

Új élmények klasszikus csomagolásban

A PS4 technológiáját használja

Elég bekapcsolni és játszani. A PlayStation VR ugyanazzal a DNS-sel rendelkezik, mint a Playstation 4 rendszer. Ennek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod és máris használhatod. 

Több hónapos fejlesztés

Helyezd fel és játsz

A szett több hónapos fejlesztésen ment keresztül annak érdekében, hogy a legkényelmesebb legyen a fejen való használata közben. Könnyedén felhelyezhető és eltávolítható, az innovatív design pedig minimális tömeget és a fej felső részén elhelyezkedő fejpántot tesz lehetővé, így semmi sem fog zavarni az élményben. 

Maradj kapcsolatban

Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi a kommunikációt barátaiddal online játékokban. Elősegíti az elmerülésedet a játékban.

Ismert kezelőegységek

Intuitív kezelés

A vezeték nélküli DUALSHOCK 4 kontroller a PlayStation Camera-val kiegészítve tökéletesen összeillik az intuitív működéshez. A PlayStation Move (a csomag tartalmazza) mozgás egységnek köszönhetően a saját kezeidet használhatod a játékban.

Tekints be a csomagolásba

Mit találsz a csomagban

PlayStation VR készlet
PlayStation Camera
VR Worlds játék
Feldolgozó egység
Sztereó fejhallgató
HDMI kábel
USB kábel
AC adapter és hálózati kábel
PS VR adapter a készlet csatlakoztatásához


A PS VR részletei

Műszaki adatok

Specifikációk

Termék neve: PlayStation VR

Termék kódja: CUH-ZVR1 sorozat

Megjelenési dátum: 2016 október 13. 

Kijelző: OLED

Kijelző mérete: 5,7"

Specifikace

PS VR

Felbontás: 1 920 x RGB x 1 080 (960 x RGB x 1 080)

Frekvencia: 120 Hz, 90 Hz

Vakfoltok: körülbelül 100 fok

Mikrofon: beépített

Érzékelők: gyorsulásmérő gyroszkóp

Csatlakozás: HDMI, USB

Külső méretek / tömeg

VR felszerelés: körülbelül 187 × 185 × 277 mm (szélesség × magasság × hosszúság, nem tartalmazza a legnagyobb kitüremkedést, legrövidebb fejpánt) – körülbelül 610 g (kábel nélkül).

Feldolgozó egység: körülbelül 143 × 36 × 143 mm (szélesség × magasság × hosszúság, nem tartalmazza a legnagyobb kitüremkedést) – körülbelül 365 g.


Válassz a támogatott játékok közül:

RIGS Mechanized Combat League - Mechanikus harcok az arénában

Until Dawn: Rush of Blood - Pokoli hegyi utak, amelyektől kővé fogsz dermedni

EVE: Valkyrie - Fedezd fel a sci-fi EVE Online világát, és harcolj a kozmosz világában

Robinson: The Journey - Fel vagy készülve, Robin? Éld át a saját bőrödön az élő és lélegző PlayStation VR világát.

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok! Erdeklődi szeretnék, hogy ebben a termékben a playstation kamera a régebbi, vagy az újabb fajta? Köszönöm előre is válaszotokat. Üdv: Dani

Kérdések és válaszok: PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera
Kiegészítők: PlayStation PS4 VR + VR Worlds játék + GT Sport + kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR pro PS4+VR Worlds+GT Sport+PS4 Kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR pro PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR pro PS4 + VR Worlds + GT Sport + PS4 Kamera.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ